Ilie Nastase, DEZLANTUIT: "Sper ca daca e vreun cutremur, sa cada pe ei"

Ilie Nastase, DEZLANTUIT:

Ilie Nastase a vorbit din nou despre turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, aflat la ultima editie, si i-a atacat pe reprezentantii BNR, cei care administreara complexul sportiv in Cotroceni. Nu o sa pierd nici eu, nici domnul Tiriac, nici Pavel pentru ca nu mai e turneul la Bucuresti...

acum 49 luni (24 Apr 2016)

Ilie Nastase a vorbit din nou despre turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, aflat la ultima editie, si i-a atacat pe reprezentantii BNR, cei care administreara complexul sportiv in Cotroceni. Competitia se va desfasura la Marbella, in Spania, pentru ca Arena Centrala din Complexul BNR a fost inchisa de ISU. Ilie Nastase a avut un discurs furibund, astazi, atunci cand a discutat despre acest subiect si la atacat pe Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale.

"E prea tarziu acum sa se mai discute ceva, inteleg ca domnul Tiriac a dat turneul pe doi ani la Marbella. Eu chiar ii multumesc domnului Isarescu pentru ca ne-a lasat 20 de ani cu turneul aici, ca putea sa ne lase mai putin. Nu o sa pierd nici eu, nici domnul Tiriac, nici Pavel pentru ca nu mai e turneul la Bucuresti... O sa piarda copilasii aia pe care ii vedem la turneu. Daca dansului ii plac copiii, poate se va razgandi, dar nu cred ca ii plac. Spunea cineva ca turneul Nastase Tiriac a murit prea devreme, a murit la 20 de ani. Si sper ca daca e vreun cutremur, sa cada pe ei", a spus Nastase.

+RASISM la turneul de la Charleston!

+Imaginile care demonstreaza ca americanii au venit, totusi, in anii 1950. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro