Ilie Nastase, demascat de nevasta: "S-a jurat pe copiii lui ca n-are pe nimeni si el e cu una de trei ani. I-a luat casa"

Ilie Nastase, demascat de nevasta:

Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu-l iubesc eu, Tot timpul i s-a bagat in cap ca eu sunt o nenorocita, o puscariasa, ca sunt o taranca, ca sunt grasa.

acum 38 luni (15 Nov 2016)

Sotia lui Ilie reclama faptul ca fostul tenismen o inseala constant si spune niste lucruri care dezvaluie caracterul acestuia. "El mi-a spus ca nu are pe nimeni, s-a jurat pe copiii lui. Mi-a spus ca ma iubeste si ca nu-l iubesc eu, Tot timpul i s-a bagat in cap ca eu sunt o nenorocita, o puscariasa, ca sunt o taranca, ca sunt grasa. In momentul in care i-am spus sa faca lucrurile astea a spus ca ma iubeste si ca n-o face. Am crezut ca ce a fost in tinerete, a fost, asa mi-a spus, am crezut. El mi-a spus ca n-o sa mai fie cu nimeni daca noi ne despartim. Mi-a spus ca vrea ca totul sa fie bine, vrea sa fie ca inainte. Cum poate sa fie ca inainte cand el, inainte, nu avea pe nimeni si acum are o amanta de trei ani de zile. Eu le trec AA sau amanta Ilie si am trecut-o acum trei ani dar nu-mi inchipuiam ca una cu parul scurt e genul lui", a spus Brigitte Nastase la Pro TV.

Ilie Nastase a fost insurat de cinci ori si dspre el se spune ca a avut peste 2000 de femei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro