Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani. Maria Carneci: "Sunt socata, nu am stiut ca este bolnava"

Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani. Maria Carneci:

Interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete a murit marti seara, intr-o clinica privata, la varsta de 59 de ani, in urma unor complicatii ale unei hepatite C. In 2005, Ileana Ciuculete a primit Discul de Aur pentru vanzarea a 40.000 de exemplare ale albumului de muzica populara "Ciorba de curcan".

acum 83 luni (15 Mar 2017)

Interpreta de muzica populara Ileana Ciuculete a murit marti seara, intr-o clinica privata, la varsta de 59 de ani, in urma unor complicatii ale unei hepatite C.

Maria Carneci spune ca nu-si revine de la aflarea vestii.

Artista a adaugat ca ultimele intalniri cu Ileana Ciuculete au fost in urma cu trei luni, la filmarile pentru Revelion: "Batalia asta n-o castiga nimeni.

La randul lui, Lupu Rednic a precizat ca nu poate vorbi despre Ileana Ciuculete la trecut: "Era un om tanar, care stia sa rada, puteam vorbi orice. O cunosc de cand aveam 14 ani, am urcat pe aceeasi scena. Acum trei zile am vorbit ultima oara cu ea, era acasa, nu se simtea bine din cauza unei raceli. Imi pare rau ca nu am fost sa o vad", a spus Elena Merisoreanu, in direct, la Antena Stars.

"A suferit de o hepatita C galopanta si banuiesc ca nu stia de boala aceasta. Ne stim de cel putin 40 de ani, am fost colegi de breasla. Era o persoana foarte agreabila, contemporana cu moda cantecului de astazi. A inregistrat peste 400 de melodii

Ileana Ciuculete s-a nascut in 1957, in satul Gubaucea, din comuna Vela, judetul Dolj. Si-a inceput cariera muzicala inca din adolescenta, cand la varsta de 14 ani a debutat in Ansamblul "Nicolae Balcescu" din Craiova.

A absolvit Liceul de Matematica-Fizica "Traian" din Drobeta-Turnu Severin, insa a continuat activitatea in domeniul muzical. A inregistrat peste 400 de melodii proprii, adunate in 24 de albume. In 2005, Ileana Ciuculete a primit Discul de Aur pentru vanzarea a 40.000 de exemplare ale albumului de muzica populara "Ciorba de curcan".

Cariera sa artistica a fost presarata cu colaborari variate, printre care cele cu Andra, Axinte de la Vacanta Mare si Denisa, dar si cu tarafuri - din Bulgaria, Serbia si Republica Moldova. De asemenea, a facut parte din ansamblurile folclorice "Nicolae Balcescu" d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro