Il asteptam pe Chuck Norris sa devina rus | OPINIE

Cu siguranta se intampla ceva ce ne scapa… Presedintele rus Vladimir Putin i-a dat vineri pasaportul rusesc actorului american Steven Seagal si a declarat ca spera ca acest gest va fi perceput ca un simbol al modului in care diviziunile dintre Moscova si Washington incep sa fie depasite!

acum 43 luni (26 Nov 2016)

Cu siguranta se intampla ceva ce ne scapa…

Presedintele rus Vladimir Putin i-a dat vineri pasaportul rusesc actorului american Steven Seagal si a declarat ca spera ca acest gest va fi perceput ca un simbol al modului in care diviziunile dintre Moscova si Washington incep sa fie depasite! Sincer, nu stiu de ce, dar nu il vad pe Seagal in niciun rol, daramite de simbol. La ceremonia in care actorul american a semnat noul sau pasaport in fata lui Vladimir Putin, liderul de la Kremlin a declarat: "Vreau sa va felicit si sa-mi exprim speranta ca acesta este un alt gest, desi mic, care sa fie un semn al normalizarii graduale a relatiilor dintre tarile noastre".

Kremlinul a anuntat la 3 noiembrie faptul ca Vladimir Putin a semnat un ordin prin care ii acorda cetatenia rusa lui Seagal. In 2013 a primit cetatenia rusa actorul francez Gerard Depardieu si atata tam-tam s-a creat, ca pana la urma ne-am plictisit cu totii de rusariile lui Depardieu. Ca in ianuarie 2016, Steven Seagal a primit si cetatenia sarba, dupa ce a deschis o scoala de Aikido la Belgrad si a avut mai multe intalniri cu presedintele Tomislav Nikolic si prim-ministrul Aleksandar Vucic. Nu inteleg de ce nu i s-a oferit si cetatenia romana, ca un roman in plus ce mai conta, aveam si noi cu ce sa ne laudam pe 1 decembrie.

Nu stim cine va mai urma, dar il asteptam cu interes pe Chuck Norris sa ne arate pasaportul de rus sadea! Chuck Norris este atat de rapid incat lumina nu il poate gasi; ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro