IKEA anunta mobilier inteligent si pentru Romania. Ce poti face cu el

IKEA anunta mobilier inteligent si pentru Romania. Ce poti face cu el

IKEA a anuntat lansarea primului sau produs de mobilier complet digital: aplicatia Tradfri ii ajuta pe oameni sa configureze lumina din casa prin telefon sau tableta si face parte din gama Smart Lighting care include solutii pentru reglarea intensitatii luminoase, schimbarea de la lumina calda la lumina rece si personalizarea luminii.

acum 78 luni (31 Mar 2017)

IKEA a anuntat lansarea primului sau produs de mobilier complet digital: aplicatia Tradfri ii ajuta pe oameni sa configureze lumina din casa prin telefon sau tableta si face parte din gama Smart Lighting care include solutii pentru reglarea intensitatii luminoase, schimbarea de la lumina calda la lumina rece si personalizarea luminii. Pe 31 martie 2017, toate produsele din gama Smart Lighting vor fi disponibile in toate magazinele din Europa si America de Nord, inclusiv cateva produse noi, precum telecomanda wireless pentru reglarea intensitatii luminoase, un senzor de miscare si o aplicatie.

Pentru Smart Lighting trebuie doar sa inlocuiesti becurile din casa cu Tradfri LED si poti regla intensitatea, trecerea de la lumina calda la lumina rece si personalizarea luminii pentru a crea atmosfera dorita. Colectia include becurile, telecomanda, hub Tradfri si aplicatie, kit de senzori de miscare Tradfri, mai multe kit-uri de reglare a intensitatii luminii, panouri luminoase Floalt LED si usi cu lumina Jormilien LED pentru dulapurile de bucatarie Metod si usi cu lumina Surte LED pentru dulapurile Besta. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro