Igor Dodon sustine ca Maia Sandu urmarea unirea cu Romania, ceea ce ar fi distrus Republica Moldova

Obiectivul politicianului proeuropean Maia Sandu ar fi fost unirea cu Romania şi practic "distrugerea" Republicii Moldova dacă ar fi devenit preşedinte, susţine socialistul Igor Dodon, caştigătorul scrutinului prezidenţial, informează site-ul Lenta.ru, citat de Mediafax. Dodon a susţinut că rata ridicată de sinucideri are drept cauză reformele implementate de Maia Sandu, inclusiv prin introducerea camerelor de supraveghere la examenul de Bacalaureat, precizează sursa citată. El se va ocupa de istorie şi nu va avea timp să lupte cu oligarhii, de pensii, de corupţie, de economie, prioritatea lui este să scrii manuale de istorie", a afirmat in replică Maia Sandu.

acum 79 luni (18 Nov 2016)

Obiectivul politicianului proeuropean Maia Sandu ar fi fost unirea cu Romania şi practic "distrugerea" Republicii Moldova dacă ar fi devenit preşedinte, susţine socialistul Igor Dodon, caştigătorul scrutinului prezidenţial, informează site-ul Lenta.ru, citat de Mediafax. Cum putea cineva să voteze cu o persoană care candida in mod deschis la preşedinţia unei ţări cu scopul de a o distruge, de a o elimina?", a declarat Igor Dodon.

Igor Dodon, un politician prorus, consideră că victoria sa in scrutinul prezidenţial din Republica Moldova permite salvarea ţării de la dispariţie.

Campania electorală din Republica Moldova a fost marcată de grave scandaluri şi atacuri intre cei doi candidaţi, Igor Dodon şi Maia Sandu. Politicienii nu au pierdut nicio ocazie de a se umili in faţa electoratului, sperand că fiecare dezvăluire şi invinuire aruncată inseamnă un vot in minus pentru candidatul vizat.

Igor Dodon a acuzat-o pe Maia Sandu că este vinovată de sinuciderea a 400 de elevi in perioada in care a condus Ministerul Educaţiei. Dodon a susţinut că rata ridicată de sinucideri are drept cauză reformele implementate de Maia Sandu, inclusiv prin introducerea camerelor de supraveghere la examenul de Bacalaureat, precizează sursa citată.

"In perioada cat Maia Sandu a fost la Ministerul Educaţiei, in premieră, in anii 2012-2015 au fost inregistrate peste 400 de cazuri de suicid şi tentative de suicid la copii.

Totodată, Dodon a promis că dacă va fi ales preşedinte va anula examenul de Bacalaureat pentru liceeni, susţinand că toţi elevii trebuie să termine studiile medii, iar bacalaureatul va fi obligatoriu doar pentru cei care doresc să-şi continue studiile la facultăţile de peste hotare.

Un alt scandal din campania electorală a fost declanşat de o declaraţie a lui Traian Băsescu. El a declarat in cadrul unei emisiuni că Maia Sandu s-ar fi intalnit cu Victoria Nuland şi... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro