Iesirea brutala a sefului PSD Vaslui: "Nu ma intereseaza 100.000 de ragalii adunate de undeva"

Buzatu dezaproba actiunile participantilor la manifestatii, coordonate, in opinia sa, de "indivizi care se ascund in dosul retelelor de comunicare" si de "cativa antrenori din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist". Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Sunt indivizi care se ascund in dosul anonimatului retelelor de comunicare si, dupa parea mea, si cativa din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist", a declarat, joi, pentru News.ro, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. A primit votul plenului doar legea privind sistemul de stabilire a salariului de baza in sectorul bugetar si al indemnizatiilor pentru persoanele care ocupa functii functii de demnitate publica.

acum 89 luni (2 Feb 2017)

Liderul Organizatiei Judetene Vaslui a PSD, Dumitru Buzatu, considera utila convocarea, pentru joi, a Comitetului Executiv al partidului, avand in vedere situatia tensionata din tara. Buzatu dezaproba actiunile participantilor la manifestatii, coordonate, in opinia sa, de "indivizi care se ascund in dosul retelelor de comunicare" si de "cativa antrenori din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist".

"Ideea de a dezbate cateva aspecte legate de situatia actuala este una foarte buna. Spre deosebire de presedintele Liviu Dragnea, eu fac parte din aripa talibana a PSD si nu ma intereseaza nici macar 100.000 de ragalii adunate de undeva. Mi-a fost foarte usor sa-i recunosc dupa ragetele pe care le scot si am inteles ca este o factiune ultrareactionara care habar nu are de comportamentul democratic si de valorile umanitare. Sunt indivizi care se ascund in dosul anonimatului retelelor de comunicare si, dupa parea mea, si cativa din institutiile de represiune caracteristice statului capitalist", a declarat, joi, pentru News.ro, presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

"Eu sper ca guvernul popular, care s-a instalat dupa alegerile din 11 decembrie, sa aiba taria sa reziste tuturor manipularilor pentru ca o abdicare in acest moment va da castig, si aici utilizez o expresie care nu-mi apartine mie, ci unui scriitor american prestigios, imbecililor", a conchis Buzatu.

Cine este Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu (60 ani) tine in maini fraiele judetului Vaslui de pe diferite functii si fotolii inca din 1992. Provenit din judetul Iasi, din Ruginosa, Dumitru Buzatu si-a inceput cariera profesor de marxism si leninism in liceele vasluiene. Inca din 1990 s-a inregimentat la FSN, apoi a trecut la PDSR alaturi de idolul sau Ion Iliescu.

In urma primelor alegeri democratice din Romania a ajuns deputat de Vaslui, in 1992. Doar 14 luari de cuvant si o i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro