Iertati-ne, domnule presedinte! Cu pensia de 4 lei, doar perdele grena i-am putut lua tovarasei Tatiana, la Palat

Iertati-ne, domnule presedinte! Cu pensia de 4 lei, doar perdele grena i-am putut lua tovarasei Tatiana, la Palat

Citesc ca doamna Tatiana Niculescu Bran e deranjata de noii ei colegi (ma gandesc cum a putut, oare, cunoaste niste oameni in doar cateva zile?), de domnii de la SPP care ii duc tava cu apa la nas, de "niste oameni coplesiti de respect" care ii deschid si ii inchid usa, de "doamne in halate" care "au aerul ca trebaluiesc de zor".

acum 113 luni (30 Dec 2014)

>

Una dintre milioanele acelea care v-au votat nu pentru ca nu-l doreau pe celalalt. Aflu, asa, ca doamna Tatiana Niculescu Bran, numita de dumneavoastra purtator de cuvant si platita din banii nostri, e dezgustata de "mobilierul vetust din vremea comunismului", de "covoarele inflorate pe fond rosu inchis, de perdelele grena, de canapelele cu perne de catifea", pe care le-a gasit la Palat.

Citesc ca doamna e scarbita si de "starea precara a instalatiilor sanitare", gasite tot la Palat. Citesc, domnule presedinte, si ma gandesc la eroii aceia din turul doi, care au inghetat la cozile umilintei intinse la ambasade, care au plans ca sa voteze, care n-au mancat, care n-au dormit, care n-au avut liniste pana cand nu au pus stampila pentru o Romanie normala, asa cum si-o doresc.

Citesc ca doamna Tatiana Niculescu Bran e deranjata de noii ei colegi (ma gandesc cum a putut, oare, cunoaste niste oameni in doar cateva zile?), de domnii de la SPP care ii duc tava cu apa la nas, de "niste oameni coplesiti de respect" care ii deschid si ii inchid usa, de "doamne in halate" care "au aerul ca trebaluiesc de zor". Citesc, domnule presedinte, si ma gandesc la copila de 14 ani, careia, in Ajunul Craciunului, i-ati daruit o tableta, pentru a-i aduce mai aproape de suflet parintii plecati la munca in strainatate.

Ma gandesc, domnule presedinte, la milioanele de parinti ai Romaniei, ca cei ai Anei-Maria, care au fugit unde au vazut cu ochii, printre straini, pentru un colt de paine, pentru o bucata de casa, pentru o picatura de vis al pruncilor lor. Parinti care n-au SPP-isti, care n-au tavi cu apa aduse la Palat, care n-au nici Palat, care n-au nici cantina, nici perne de catifea, nici perdele grena. Vrea o schimbare de secol XXI, care s-o faca sa se simta bine la jobul ei, pe banii nostri, acolo, la Palat. Citesc, domnule presedinte, si ma gandesc la pensia aceea de "exact patru lei", la talonul pe care ni l-ati lipit de ecrane in dezbatere... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro