Idei de afaceri in Transilvania. Unde-i musai sa investesti daca vrei sa scoti profituri cu dichis

Idei de afaceri in Transilvania. Unde-i musai sa investesti daca vrei sa scoti profituri cu dichis

Cele mai sigure coordonate pe care se pot orienta afacerile in Transilvania sunt turismul, valorificarea legendelor, traditiilor si istoriei, productia de articole specifice si, desigur, serviciile aferente acestor domenii. Istorie si profit Pentru ca Transilvania este intesata de cetati medievale si e plina de legende, organizarea de circuite turistice cu vizite la siturile istorice este o alta oportunitate de investitii.

acum 55 luni (2 Sep 2015)

Cele mai sigure coordonate pe care se pot orienta afacerile in Transilvania sunt turismul, valorificarea legendelor, traditiilor si istoriei, productia de articole specifice si, desigur, serviciile aferente acestor domenii.

Agroturismul este din mai multe puncte de vedere una din marile oportunitati de afaceri in Transilvania. In primul rand, peisajele rustice si montane sunt un magnet pentru turistii din Romania si din Europa, astfel ca o pensiune bine organizata poate fi nu doar un loc de popas, ci si un punct de pornire pentru diverse drumetii.

Turismul de creasta vara, combinat cu cel pentru schi iarna reprezinta, de asemenea, o oportunitate pentru investitii intr-o pensiune - sau, de ce nu, intr-o cabana - plasata, strategic, in zona montana.

Si tot pentru valorificarea darurilor naturii ar putea fi interesanta crearea de centre de colectare a fructelor si celorlalte plante de padure. Se stie deja cat de intensa este cererea pentru astfel de produse la export. Istorie si profit

Pentru ca Transilvania este intesata de cetati medievale si e plina de legende, organizarea de circuite turistice cu vizite la siturile istorice este o alta oportunitate de investitii. Pe gustul tuturor

Productia locala de alimente si bauturi traditionale (nu doar branza, slanina, caltabosi sau palinca) cu destinatia export, iata o alta mare oportunitate de afaceri in Transilvania.

Retetele locale sunt apreciate in Europa si de catre straini, dar si - mai ales - de catre romanii plecati la munca peste hotare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro