Icoana facatoare de minuni de la Cernobil. Starneste furtuna, stinge incendiile si ii alunga pe hoti

Icoana facatoare de minuni de la Cernobil. Starneste furtuna, stinge incendiile si ii alunga pe hoti

In ciuda nivelului ridicat al radioactivitatii din "zona de evacuare" a Cernobilului, aceasta icoana a ramas neatinsa de radiatii. Si toti au asistat la o alta minune: sub ochii tuturor, focul si-a schimbat brusc directia si s-a indreptat spre rau, stingandu-se rapid.

acum 52 luni (3 Mar 2016)

In ciuda nivelului ridicat al radioactivitatii din "zona de evacuare" a Cernobilului, aceasta icoana a ramas neatinsa de radiatii.

Slujitorii biserici au incercat de-a lungul timpului sa impiedice scoaterea icoanei din Biserica Cernobil. Dupa revolutie, insa, biserica a fost transformata in depozit, iar cand s-a deschis din nou, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, o familie care ascunsese icoana, a reasezat-o in biserica. In 1986, cand a avut loc dezastrul nuclear, orasul a fost abandonat si tot cartierul a fost evacuat, dar icoana a ramas in biserica inchinata Profetului Ilie. Ulterior, infractorii au inceput sa cutreiere zona parasita de locuitorii sai, dar acestia nu au putut jefui si biserica.

In 1990, in aceeasi "zona de evacuare", un incendiu iscat in padure s-a raspandit cu o rapiditate neobisnuita. Rezidentii, disperati, s-au apropiat de foc purtand in maini mai multe icoane, inclusiv pe cea a Sfantului Nicolae din Cernobil. Si toti au asistat la o alta minune: sub ochii tuturor, focul si-a schimbat brusc directia si s-a indreptat spre rau, stingandu-se rapid. Citeste si:

+Un MONSTRU s-a nascut la CERNOBIL.

+DEZASTRUL de la Cernobil produce EFECTE chiar si dupa 30 de ani. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro