ICCJ a respins cererea procurorului general de a sesiza Curtea Constitutionala pe tema Legii salarizarii

Precizarea vine dupa ce, joi, atat procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, cat si Asociatia Procurorilor au cerut presedintelui Romaniei, presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu exceptie de neconstitutionalitate a Legii cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, nemultumiti fiind de diferentele financiare dintre procurori si judecatori statuate in lege.

acum 64 luni (9 Jun 2017)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, vineri, ca nu sunt intrunite conditiile pentru sesizarea Curtii Constitutionale in ceea ce priveste Legea cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, informeaza Mediafax.

Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie au fost convocate, vineri, pentru discutarea unor eventuale elemente de neconstitutionalitate ale Legii cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice.

Precizarea vine dupa ce, joi, atat procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, cat si Asociatia Procurorilor au cerut presedintelui Romaniei, presedintei Inaltei Curti de Casatie si Justitie si Avocatului Poporului sesizarea Curtii Constitutionale cu exceptie de neconstitutionalitate a Legii cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, nemultumiti fiind de diferentele financiare dintre procurori si judecatori statuate in lege. S-a asezat pe o piramida corecta tot sistemul bugetar Augustin Lazar solicita presedintelui Iohannis si Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in legatura cu Legea salarizarii Liviu Dragnea, despre solicitarea facuta de Augustin Lazar presedintelui Iohannis si Avocatului Poporului, pe tema Legii salarizarii: Mi se pare un demers profund incorect. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro