Iata ce lucruri trebuie sa stii despre o husa de telefon inainte de a achizitiona una (P)

Problema mai mare este atunci cand decizi sa iti cumperi husa de pe un magazin online, pentru ca nu poti proba cat de bine vine husa telefonului tau, de aceea trebuie sa te asiguri ca ai luat o husa exacta, pentru modelul tau de telefon. De exemplu, o husa din piele nu trebuie niciodata curatata cu spirt sau alte substante inflamabile, nu doar pentru ca se deterioreaza, dar nici nu vreau sa imi imaginez un scenariu in care iti aprinzi o tigara avand telefonul in mana, iar tu tocmai ce ti-ai curatat husa cu petrol sau benzina.

acum 53 luni (21 Aug 2017)

Ok, ti-ai cumparat un telefon nou si acum, cu siguranta iti doresti sa nu-l zgarii sau mai rau, sa-l scapi din mana pe beton. Iata ce lucruri trebuiesc stiute, inainte de a-ti achizitiona o husa de telefon!

Accesul la butoane

O husa de telefon poti gasi la orice magazin specific sau in orice mall. Problema mai mare este atunci cand decizi sa iti cumperi husa de pe un magazin online, pentru ca nu poti proba cat de bine vine husa telefonului tau, de aceea trebuie sa te asiguri ca ai luat o husa exacta, pentru modelul tau de telefon. Desigur, mai poti masura si tu husa si telefonul, sa fii sigur ca ti-ai comandat o husa potrivita.

Adesea li se intampla persoanelor care nu sunt atente, sa cumpere o husa nepotrivita, asadar accesul la butoanele laterale este limitat sau chiar inexistent! In acest fel, ce rost mai are o husa, chiar daca iti protejeaza telefonul, daca nu-ti poti folosi telefonul avand acces la toate butoanele?

Intretinerea husei

Ti-ai cumparat o husa, totul bine si frumos, dar nu uita dupa ceva timp, sa o mai si cureti. De exemplu, o husa din piele nu trebuie niciodata curatata cu spirt sau alte substante inflamabile, nu doar pentru ca se deterioreaza, dar nici nu vreau sa imi imaginez un scenariu in care iti aprinzi o tigara avand telefonul in mana, iar tu tocmai ce ti-ai curatat husa cu petrol sau benzina.

Husa din piele o poti spala cu apa calda si un sapun care, de preferat, sa contina glicerina sau o substanta de regenerare a tesutului. Foloseste o periuta sau carpa moale si freaca locul patat pana cand acesta dispare, o lasi apoi la uscat si cand o vei pune din nou pe telefon, nu doar ca va fii curata, dar va mirosi si mai bine!

Daca ai o husa din plastic sau cauciuc, o poti sterge cu un pachet de servetele umede, solutie speciala de curatat sau chiar putin spirt.

Ecranul telefonului

Sunt huse Iphone si Samsung sau carcase de telefon ce iti ofera posibilitatea de a vedea... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro