"Iar m-ati suparat!". Povestea din spatele unuia dintre cele mai amuzante sloganuri de la protestele din Bucuresti. Levente Bagoly: Ei vor amnistie si gratiere pentru colegii lor mai putin norocosi, ca sa se faca risipa, in continuare si fara grija, cu b

As vrea ca Guvernul sa ia in calcul numarul mare de oameni iesiti la minus 10 grade pe strada si sa nu sa nu se mai sprijine doar pe faptul ca au fost alesi de majoritatea electoratului, pentru ca, in realitate, prezenta la vot a fost de fapt foarte mica, deci nereprezentativa, iar in al doilea rand nu pentru astfel de preocupari au fost alesi.

acum 41 luni (4 Feb 2017)

Levente Bagoly e numele tanarului care a avut unul dintre cele mai amuzante mesaje pe o pancarta la protestele din Bucuresti.

Am fost curioasa cine e Levente Bagoly, asa ca am facut un interviu ca sa aflu povestea mesajului sau si, deci, raspunsul la intrebarea: "Cine l-a suparat?". Am ramas aici dupa absolvire, pentru job, dar si pentru ca imi plac orasul si oamenii primitori. Multi oameni au cerut de la mine pancarta ca sa-si faca si ei poze cu ea si din asta am inteles ca ne simtim la fel. Povestea se leaga si de turul 2 al alegerilor prezidentiale, din toamna lui 2014, cand am fost suparat din cauza blocarii procesului de votare in diaspora. La un moment dat aseara a venit un domn la mine si a cerut pancarta zicand ca a facut poza cu o pancarta asemanatoare in 2014.

In 2014, incompetenta autoritatilor si influenta unor partide asupra lor, legat de organizarea votului in diaspora. Am convins atunci multi prieteni sa-si exercite dreptul de vot si cand am vazut ca stau la cozi interminabile, m-am suparat. Neavand alta idee si simtindu-ma neputincios, am scris pe un carton ceea ce simt si am iesit singur in fata la MAE.

Acum, in 2017, sunt suparat pe Guvernul nou ales, care vrea sa se faca comod in scaunele pe care le are, pe timpul mandatului. Ceea ce guvernantii vor sa faca acum nu era in programul lor de guvernare si rezultatele alegerilor ar fi fost altul daca isi dezvaluiau intentiile dinainte de alegeri.

Ei vor amnistie si gratiere pentru colegii lor mai putin norocosi, ca sa se faca risipa, in continuare si fara grija, cu banii publici. Voi face orice e posibil si legal ca sa-i opresc, pentru ca mi se pare ca pasul asta ne-ar duce democratia castigata de parintii nostri in rapa. vreau un viitor mai sigur si mai plin de speranta pentru mine si pentru urmasii mei.

As vrea ca Guvernul sa ia in calcul numarul mare de oameni iesiti la minus 10 grade pe strada si sa nu sa nu se mai sprijine doar pe faptul ca au fost ale... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro