I-a facut pe unguri sa planga! De ce pot maghiarii sa-si franga mainile in cazul lui Martin Ambros

I-a facut pe unguri sa planga! De ce pot maghiarii sa-si franga mainile in cazul lui Martin Ambros

Chiar daca a deplasat in Suedia un lot cu sapte jucatoare debutante la un turneu final, antrenorul Martin Ambros a gasit formula de echipa care sa le apropie pe fete de succes.

acum 49 luni (12 Dec 2016)

Chiar daca a deplasat in Suedia un lot cu sapte jucatoare debutante la un turneu final, antrenorul Martin Ambros a gasit formula de echipa care sa le apropie pe fete de succes. In primavara acestui an, Ambros a fost timp de trei luni antrenor interimar al nationalei Ungariei, dar federatia de la Budapesta n-a agreat ideea ca el sa continue si la echipa de club, asa ca s-a orientat catre Kim Rasmussen, care tocmai castigase Liga Campionilor, cu CSM Bucuresti.

Asa a ajuns Martin Ambros sa devina disponibil pentru nationala Romaniei, de care a fost contactat imediat dupa Jocurile Olimpice. Ambros s-a aflat pe lista preledintelui Alexandru Dedu si anul trecut, inainte ca suedezul Tomas Ryde sa fie numit selectioner, dar Gyor, unde el activeaza de patru ani, nu a vrut sa-l lase si la nationala Romaniei.

Care e marele regret al carierei lui martin Ambros, selectionerul Romaniei

FOTO Imaginile bucuriei din vestiarul fetelor noastre, dupa victoria cu Ungaria ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro