Hugh Jackman, dezvaluire despre boala sa: Am avut patru cancere de piele in ultimele 18 luni

Cu ocazia premierei din China a filmului "X-Men: Days of Future Past", anul trecut, actorul a vorbit despre lupta pe care o duce cu cancerul de piele: "Sunt realist in legatura cu viitorul si este mai mult decat probabil ca voi avea cel putin inca un cancer de piele, poate chiar mai multe, fapt care nu este deloc neobisnuit pentru un australian, in special pentru unul de origine britanica, crescut in Australia si care nu-si aminteste sa-i fi spus cineva vreodata ca trebuie sa foloseasca crema de protectie solara".

acum 103 luni (8 May 2015)

Hugh Jackman a fost diagnosticat prima data cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, in anul 2013, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Incercand sa contribuie la cresterea gradului de constientizare in randul populatiei generale in privinta riscului de cancer de piele, o afectiune frecvent intalnita in tara sa natala, starul australian a dezvaluit intr-un interviu acordat revistei "WHO" ca a suportat patru interventii de extirpare a unor celule canceroase in ultimele 18 luni si ca este foarte probabil sa suporte din nou astfel de operatii si in anii urmatori.

Starul australian, care de acum inainte va trebui sa mearga la un consult medical la fiecare trei luni, a suportat prima interventie de extirpare a unor celule canceroase, in noiembrie 2013. Starul australian a mers la medic dupa ce un artist in machiaj a observat o mica pata sangerie ceva mai pronuntata pe nasul sau, in timpul filmarilor de la pelicula "X-Men: Viitorul este trecut/ X Men: Days of Future Past".

Actorul spune ca sotia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este casatorit din 1996 si cu care are doi copii - Oscar, in varsta de 14 ani, si Ava, in varsta de noua ani -, l-a incurajat si a insistat ca el sa fie consultat de un medic. Si, neaparat, folositi crema de protectie solara", a scris actorul australian intr-un mesaj publicat pe contul sau de pe reteaua Instagram.

Apoi, Hugh Jackman a ajuns din nou la medic dupa ce i-a aparut pe fata un fel de pistrui, care s-a dovedit a fi tot cancer. A treia interventie, cauzata tot de un grup de celule canceroase, a suportat-o dupa ce a descoperit o noua pata sangerie in zona nasului.

Hugh Jackman fusese la un control medical cu doar o saptamana inainte de aparitia celui de-al treilea cancer, iar medicii i-au spus atunci ca era sanatos.

Cu ocazia premierei din China a filmului "X-Men: Days of Future Past", a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro