HTC tocmai A SPULBERAT CONCURENTA: are cel mai tare telefon pentru selfie

HTC tocmai A SPULBERAT CONCURENTA: are cel mai tare telefon pentru selfie

Exista si posibilitati de control vocal (cheese pentru fotografie si action pentru clipuri video), o optiune numita Split Capture, care permite folosirea simultana a ambelor camere, Crop Me, care te decupeaza din selfie si te lipeste pe imaginea prinsa de pe camera principala, dar si o functie foarte ciudata, numita Face Fusion, care combina trasaturile a doua persoane intr-un singur portret.

acum 110 luni (9 Oct 2014)

Taiwanezii de la HTC au inceput evenimentul cu o promisiune. Mai exact, Peter Chou, CEO al HTC, a explicat ca evenimentul Double Exposure marcheaza "o piatra de hotar pentru HTC.

Sub sloganul "reimagining HTC", Jonah Becker, presedintele de design industrial, a prezentat experienta Eye, o unealta software pentru fotografii, care mareste posibilitatile pe care le ofera camera foto frontala.

Exista si posibilitati de control vocal (cheese pentru fotografie si action pentru clipuri video), o optiune numita Split Capture, care permite folosirea simultana a ambelor camere, Crop Me, care te decupeaza din selfie si te lipeste pe imaginea prinsa de pe camera principala, dar si o functie foarte ciudata, numita Face Fusion, care combina trasaturile a doua persoane intr-un singur portret. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro