HP concediaza inca 5.000 de angajati

HP concediaza inca 5.000 de angajati

Citeste si: Compania americana HP se separa in doua entitati diferite pana in octombrie 2015 Astfel, compania care va prelua operatiunile actualei divizii de hardware si servicii pentru companii va fi condusa de CEO-ul HP, Meg Whitman, care va detine si functia de presedinte a afacerii cu imprimante si calculatoare, se arata in comunicatul citat de Bloomberg.

acum 73 luni (7 Oct 2014)

Noile disponibilizari reprezinta o parte a programului de restructurare initiat sub comanda CEO-ului Meg Whitman, care e preluat conducerea HP in 2011. Citeste si: Compania americana HP se separa in doua entitati diferite pana in octombrie 2015

Astfel, compania care va prelua operatiunile actualei divizii de hardware si servicii pentru companii va fi condusa de CEO-ul HP, Meg Whitman, care va detine si functia de presedinte a afacerii cu imprimante si calculatoare, se arata in comunicatul citat de Bloomberg.

In schimb, in fruntea companiei rezultate din desprinderea diviziei de calculatoare personale si imprimante se va afla Dion Weisler, unul dintre vicepresedintii HP, care conducea aceasta unitate a actualului HP.

HP nu a mai tinut pasul cu competitorii sai, intrucat clientii s-au orientat catre smartphone-uri si tablete, iar anul trecut si-a pierdut pozitia de lider pe piata calculatoarelor personale, Lenovo devenind cel mai mare producator de astfel de echipamente. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro