Hotii de aur, fugiti din calea gloantelor, dati in urmarire de politistii constanteni.Descinderi de amploare in judet

Hotii de aur, fugiti din calea gloantelor, dati in urmarire de politistii constanteni.Descinderi de amploare in judet

Aproape 200 de politisti constanteni "matura" orasul in cautarea celor trei suspecti care, ieri seara, au reusit sa fuga din masina ciuruita de mascati , abandonand-o pe tanara cu care actionasera pentru sustragerea aurului din mai multe locuinte.

acum 103 luni (9 Sep 2014)

Aproape 200 de politisti constanteni "matura" orasul in cautarea celor trei suspecti care, ieri seara, au reusit sa fuga din masina ciuruita de mascati , abandonand-o pe tanara cu care actionasera pentru sustragerea aurului din mai multe locuinte. Tanara de 27 ani din Constanta, care a fost retinuta, a fost deferita in aceasta seara judecatorilor Tribunalului cu propunerea de arestare.

Politistii au extins cercetarile si efectueaza zeci de perchezitii domiciliare in tot judetul pentru depistarea persoanelor banuite de furturi din locuinte si recuperarea bunurilor furate. Peste 100 de case de amanet din Constanta sunt, de asemenea, controlate. La actiune participa politistii Serviciului Investigatii Criminale, Politistii Criminalisti, cei ai Serviciului Investigarea Fraudelor, de la Ordine Publica, Rutiera, cei specializati in Arme, Explozivi si Substante Periculoase, cei de la Actiuni Speciale si Politia Municipiului Constanta. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro