Hotelurile fratilor Micula din Neptun si Olimp, scoase la licitatie de ANAF. Care sunt preturile de pornire pentru cladirile sechestrate in contul datoriilor

Hotelurile fratilor Micula din Neptun si Olimp, scoase la licitatie de ANAF. Care sunt preturile de pornire pentru cladirile sechestrate in contul datoriilor

Acelasi complex, aflat in proprietatea SC Romanta Estival 2002 SA, are si terenuri-curti constructii- in suprafata de peste 14.000 de metri patrati pe care ANAF le vinde cu pretul de pornire de 4,76 milioane de lei. Alaturi de hotel, ANAF mai vinde si restaurantul Craiova cu 2,4 milioane de lei, pret de pornire si teren intravilan-curti constructii- in suprafata de 16.774 metri patrati, cu o valoare de baza de 2,42 milioane de lei.

acum 39 luni (6 Dec 2017)

Joi, 7 decembrie, incepand cu ora 10.00, la sediul Serviciului Fiscal Mangalia se vor desfasura o serie de licitatii ale unor bunuri aflate sub sechestru. Cei interesati trebuie sa stie ca pretul de pornire al licitatiei este de 9,65 milioane de lei. Hotelul apartine firmei debitoare SC Romanta Estival 2002 SA, are 5 etaje si o suprafata construita de 2.144 metri patrati.

Tot in Neptun, in cadrul aceluiasi complex, ANAF scoate la licitatie si un Club de noapte construit pe o suprafata de 404 metri patrati. Valoarea de pornire a licitatiei este de 87.614 de lei. Si un restaurant, in suprafata de 2.361 metri patrati, situat in Complexul Romanta, este scos la vanzare, cu pretul de pornire de 2,22 milioane de lei.

Acelasi complex, aflat in proprietatea SC Romanta Estival 2002 SA, are si terenuri-curti constructii- in suprafata de peste 14.000 de metri patrati pe care ANAF le vinde cu pretul de pornire de 4,76 milioane de lei.

Serviciul Fiscal Mangalia va scoate la licitatie joi si Hotelul Craiova din statiunea Olimp cu un pret de pornire de 4,9 milioane de lei. Hotelul are doua corpuri, unul cu un singur etaj, iar corpul B cu 3 etaje, suprafata construita fiind de 1.955 metri patrati.

Alaturi de hotel, ANAF mai vinde si restaurantul Craiova cu 2,4 milioane de lei, pret de pornire si teren intravilan-curti constructii- in suprafata de 16.774 metri patrati, cu o valoare de baza de 2,42 milioane de lei.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro