Horoscopul zilnic, 30 aprilie 2015. Taurii vor avea beneficii mari de la noul loc de munca

Horoscopul zilnic, 30 aprilie 2015. Taurii vor avea beneficii mari de la noul loc de munca

Balanta Sunteti uimit de fantezia persoanei iubite si de ingeniozitatea acesteia (si toate acestea pentru a va putea oferi mici "cadouri"). Scorpion Daca doriti sa aveti o zi relaxanta, renuntati sa va mai analizati permanent insuccesele profesionale de pana acum. Sagetator O surpriza din partea unei rude va da senzatia de stabilitate, de siguranta financiara.

acum 106 luni (30 Apr 2015)

Berbecii sunt inclinati spre aventuri erotice

Va simtiti inclinat spre aventuri erotice cu risc sentimental. Este de preferat sa va ponderati aceste porniri, daca nu vreti sa pierdeti toata stima familiei.

Taur

Noile joburi pot sa va aduca mari castiguri, dar pe dv. nu va preocupa decat cum sa faceti un aranjament mai stilat al locuintei. Uitati de economii si faceti cheltuieli din ce in ce mai mari. Casatoriti ori celibatari, doriti sa fiti independenti, mai liberi si foarte iubiti.

Gemeni

Cheltuiti banii pe care ii aveti disponibili, asa ca veti petrece mult timp cautand noi resurse financiare. Va simtiti liberi, gata sa va trantiti la pamant adversarii, care insa au fugit de mult.

Rac

Aveti incredere in cine nu trebuie si continuati sa le faceti zile fripte rudelor ce va iubesc. Prin pretentiile foarte exagerate de la familie, provocati intentionat o cearta zdravana seara.

Leu

Apar experiente profesionale imprevizibile si deloc incurajatoare pentru planurile dv. Sunteti obligat de familie sa va comunicati opiniile, tocmai pentru ca discernamantul dv. Fecioara este irascibila

Vi se ofera ocazia sa le dovediti celor din jur ca aveti o fantezie "productiva". poate fi o problema pentru persoana iubita, dar nu este exclus ca si anturajul sa se simta lezat.

Balanta

Sunteti uimit de fantezia persoanei iubite si de ingeniozitatea acesteia (si toate acestea pentru a va putea oferi mici "cadouri"). Sunteti fortat de imprejurari sa faceti drumuri lungi, in care manifestati o mila exagerata.

Scorpion

Daca doriti sa aveti o zi relaxanta, renuntati sa va mai analizati permanent insuccesele profesionale de pana acum. Va certati cu o ruda apropiata, iar colegii va barfesc. Descoperiti ca mai aveti multe de invatat.

Sagetator

O surpriza din partea unei rude va da senzatia de stabilitate, de siguranta finan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro