HOROSCOPUL ZILEI. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

HOROSCOPUL ZILEI. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

BERBEC - horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie Berbecii stiu, de regula, ce-si doresc in dragoste, in relatia de cuplu, insa de data asta obiectivele stabilite pentru ei si parteneri nu mai sunt la fel de clare, cu atat mai mult cu cat, in unele cazuri, exista discordanta intre dorintele nativilor din Berbec si a partenerilor.

acum 70 luni (10 Sep 2014)

BERBEC - horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Berbecii stiu, de regula, ce-si doresc in dragoste, in relatia de cuplu, insa de data asta obiectivele stabilite pentru ei si parteneri nu mai sunt la fel de clare, cu atat mai mult cu cat, in unele cazuri, exista discordanta intre dorintele nativilor din Berbec si a partenerilor.

TAUR - horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Taurii ar putea interpreta gresit o interactiune puternic emotionala, pe fondul tulburarii interioare pe care incearca din rasputeri sa o tina sub control.

GEMENI - horoscopul zilei de miercuri, 10 septembrie

Gemenii incearca sa abordeze probleme concrete la locul de munca si sa vina cu solutii creative la ele, insa un coleg sau un superior ar putea sa le taie aripile fie prin dezaprobarea lor, fie prin lipsa de implicare. Se simt singuri pe "campul de lupta" si dezolati in fata lipsei de perspectiva asupra viitorului profesional care, implicit, ii afecteaza si pe plan personal. Insa cu rabdare si cu intelegerea primita din partea persoanei iubite isi vor tempera framantarile interioare. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro