Horoscopul vechi romanesc: care este zodia ta si cum te descrie

Horoscopul vechi romanesc: care este zodia ta si cum te descrie

Aprilie: Zodia Berbecului Cei nascuti sub acest semn zodiacal care se regaseste si in horoscopul vechi romanesc sunt iuti la manie, certareti si risipitori, insa au si calitati greu de egalat: sunt sarguinciosi, luptatori si norocosi de bogatii. Ei au multe satisfactii profesionale si personale, sunt echilibrati, rabdatori si hotarati, pentru ca sunt veseli si glumeti atrag simpatia celor din jur, dar stiu sa fie si maniosi, iar cei din jur ar trebui sa se fereasca din calea lor in aceste momente.

acum 96 luni (8 Feb 2015)

Horoscopul vechi romanesc se suprapune destul de mult cu cel european, doar ca fiecare zodie corespunde unei luni din calendar. Astfel, horoscopul romanesc are tot 12 zodii, cate una pentru fiecare luna a anului, si fiecare dintre acestea are propriile trasaturi fizice si de caracter. Iata care sunt cele 12 semne din horoscopul vechi romanesc si ce semnificatii poarta fiecare:

Ianuarie: Zodia Tapului

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt incapatanati si vicleni, cu un caracter alunecos, maniosi si aprigi la vorba. Pe de alta parte, nativii Tap sunt persoane frumoase, marinimoase si care se tin de promisiunile facute.

Februarie, Zodia Udatorului

Cei nascuti in luna lui Faurar sunt norocosi, milostivi, blanzi si melancolici.

Martie: Zodia Pestilor

Nativii lui Martisor sunt schimbatori si capriciosi precum vremea de primavara, se infurie usor si nu uita repede supararile. Pe de alta parte, cei nascuti in zodia Pestilor au o fire vesela si se fac placuti de cei din jur, motiv pentru care vor fi inconjurati de multi prieteni.

Aprilie: Zodia Berbecului

Cei nascuti sub acest semn zodiacal care se regaseste si in horoscopul vechi romanesc sunt iuti la manie, certareti si risipitori, insa au si calitati greu de egalat: sunt sarguinciosi, luptatori si norocosi de bogatii. Nativii din zodia Berbec au tendinta de a se razboi in orice situatie si, de obicei, castiga orice tip de lupta.

Mai: Zodia Taurului

Veseli si deschisi la minte, nativii din zodia Taurului sunt foarte iubiti de oameni, in ciuda firii suparacioase. Mania le poate aduce multe necazuri si pagube, dar vor avea parte de bogatie, fiindca sunt harnici si cumpatati.

Iunie, Zodia Gemenilor

Cei nascuti sub zodia Gemenilor sunt deschisi spre invatatura si foart... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro