Horoscopul lui Dom' Profesor: Lista unitatilor militare din Zona 51

Horoscopul lui Dom' Profesor: Lista unitatilor militare din Zona 51

Destinatia lor : Zona 51, care este la vreo 150 kilometri in zbor de pasare, de avion, sau OZN, depinde de gusturi, in nordul Las Vegas, adica nici un sfert de ora de zbor. Poti incerca sa o iei pe drumul pietruit, deosebit de larg, care duce in Emigrant Valley, catre Groom Lake, dar asta o faci pe propria raspundere pentru ca te poate costa o amenda de pana la 5.000 de dolari, in functie de umorul patrulei care o sa te prinda.

acum 64 luni (3 Jun 2016)

Pe 2 iunie s-au nascut Marchizul de Sade, Allessandro de Cagliostro, Johnny Weissmuler, Constantin al II-lea, Ion Constantin Bratianu, Constanta Campeanu, Dan Iordachescu

In calendarul crestin ortodox sunt Sfintii: Ioan cel Nou din Suceava si Nichifor Marturisitorul, Patriarhul Constantinopolului.

De fapt, celebra Zona 51 face parte dintr-o plictisitoare si anosta baza militara a Aviatiei Statelor Unite, un dreptunghi de sol de 10 pe 16 kilometri in mijlocul careia se ridica niste hangare mari si mai multe cladiri mai mici. "Singura distractie este cand vin baietii din Zeta Reticuli cu farfuriile zburatoare" - a declarat, ironic, maiorul de aviatie Zach Addams, care lucreaza la Centrul de Testari al Echipamentelor din L-3, Baza Nellis, din imediata vecinatate a Zonei 51.

Ca sa ajungi in apropierea Zonei 51, nimeni nu se poate lauda ca a ajuns in baza, neinvitat, trebuie mai intai sa aterizezi in Las Vegas, capitala mondiala a cazinourilor si a cabaretelor. Cine a stabilit baza militara in apropierea Las Vegas s-a gandit, pe buna dreptate, ca tehnicienii si savantii care lucreaza la instalatiile guvernului vor trece neobservati in marea fluctuatie de persoane care domneste in capitala jocurilor de noroc. Cei care "sunt pe lista", adica li se permite accesul in baza, daca vin pe calea aerului, se prezinta intr-un colt al aerodromului Las Vegas, denumit "terminalul Janet". De aici decoleaza avioane si elicoptere de culoare inchisa, aproape negre, fara niciun insemn, sau inscriptie, pe aripi si fuselaj. Destinatia lor : Zona 51, care este la vreo 150 kilometri in zbor de pasare, de avion, sau OZN, depinde de gusturi, in nordul Las Vegas, adica nici un sfert de ora de zbor. Cei care nu au permisiunea sa patrunda in Terminalul Janet sau pur si simplu doresc sa calatoreasca terestru, au posibilitatea sa ajunga in Zona 51 in cateva ore. La vreo 20 de kilometri, chiar inainte de Dry Lake, iesi de pe autostrada si o iei, la stanga, catre nord, i... Citeste intreg articolul pe evz.ro