Horoscopul lui Dom' Profesor. Dreptul de veto contra Bibliei

Horoscopul lui Dom' Profesor. Dreptul de veto contra Bibliei

Totusi, in popor, se spune ca in aceasta zi, 16 aprilie, ielele se prind in hora neincheiata si joaca pe verdeata. Odata cu echinoctiul de primavara spiritele aerului incep sa prevaleze si pana la solstitiul de vara sunt in elementul lor.

acum 80 luni (16 Apr 2016)

Pe 16 aprilie s-au nascut Charlie Chaplin, Anatole France, Peter Ustinov, Henry Mancini, Octave Cremazie, Grigore Grigurcu.

In calendarul crestin ortodox fix, pe 16 aprilie sunt Sfintii: fecioarele Agapia, Irina si Hionia. In calendarul crestin ortodox fix sunt, pe 17 aprilie, Sfintii Simeon din Persia si Acachie din Melintea.

Pe 16 aprilie cadea in "Kalendar" o sarbatoare foarte veche, de la inceputul lumii. Cu siguranta era o sarbatoare a femeilor, poate chiar din matriarhat, poate de aceea episcopii crestini au calchiat sfinte fecioare peste vechea sarbatoare feminina! Nu se mai stie ce se sarbatorea, si cum se facea!

Totusi, in popor, se spune ca in aceasta zi, 16 aprilie, ielele se prind in hora neincheiata si joaca pe verdeata. Iarba unde au dantuit spiritele aerului se topeste ca si cand nu ar fi fost. Odata cu echinoctiul de primavara spiritele aerului incep sa prevaleze si pana la solstitiul de vara sunt in elementul lor. Mai tarziu, unde au dansat ritual ielele, creste o iarba de o frumusete rara, dar nu o mananca niciun dobitoc. Citeste si:

+SCANDAL DE PROPORTII IN PNL. Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro