Horoscopul lui Dom' Profesor. Au cazut in Spania patru bombe atomice

Horoscopul lui Dom' Profesor. Au cazut in Spania patru bombe atomice

Apostoli Petru si Pavel, sarbatoare crestina suprapusa peste strabuna "infratire cu lupii", reper european din timpul demult apus al dolicocefalilor vanatori si poate si, uneori, crescatori de vite. De Petru si Pavel, Paul, aflati de oriunde - varianta pentru public, care este si in manualul de religie de la scoala.

acum 94 luni (29 Jun 2016)

Pe 29 iunie s-au nascut Antoine de Saint-Exupery, Oriana Fallaci, William Mayo, Giacomo Leopardi, Nicolae Balcescu, Iacob Muresianu, Paul Enigarescu, Mac Constantinescu. Apostoli Petru si Pavel. Apostoli Petru si Pavel, sarbatoare crestina suprapusa peste strabuna "infratire cu lupii", reper european din timpul demult apus al dolicocefalilor vanatori si poate si, uneori, crescatori de vite.

Despre Lupul Schiop si ai sai sase, ba nu, noua Lupi de Foc v-am mai povestit, cu siguranta, mereu si mereu, cam tot pe timpul acesta. De Petru si Pavel, Paul, aflati de oriunde - varianta pentru public, care este si in manualul de religie de la scoala. Adevarul, istoria spune cu totul altceva despre Petru Simon si Pavel, Paul, Saul. Poate cand oi fi cu gandurile mai roz si saracia nu o sa ma stranga atat de gat sa caut prin vechi dosare. Bun, nu ma supar, eu am ales sa fiu sarac, este un juramant, dar parca eram mai bogat in pustnicia mea cand protosinghelul Cristian era cu mine. Bine a spus, cine a spus, ca valoarea unui om se dovedeste si prin golul pe care il lasa, prin lipsa lui! Citeste si:

+Horoscopul lui Dom' Profesor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro