Horoscopul lui Dom' Profesor. Anareta lui Dan Alexandru Condrea

Horoscopul lui Dom' Profesor. Anareta lui Dan Alexandru Condrea

O sa va atrag atentia asupra unuia dintre cei care si-ar fi sarbatorit pe 28 mai ziua de nastere: Ian Lancaster Fleming "tatal" lui Bond, James Bond, unul dintre personajele mele preferate, desigur, dupa Hercule Poirot. Douazeci si sapte de filme si opt actori au personificat operele lui Fleming.

acum 45 luni (28 May 2016)

Pe 28 mai s-au nascut Ian Fleming, Thomas Moore, George I, Edvard Benes, George Macovescu, Ion Popescu-Puturi, Wanda Mihuleac. Pe 29 mai s-au nascut John F.

In calendarul crestin ortodox, pe 28 mai, sunt Sfintii: Eutihie din Melitina, Nichita Marturisitorul si Alexandru. In calendarul crestin ortodox, pe 29 mai, sunt Sfintii: Teodosia, Olivian si Alexandru.

O sa va atrag atentia asupra unuia dintre cei care si-ar fi sarbatorit pe 28 mai ziua de nastere: Ian Lancaster Fleming "tatal" lui Bond, James Bond, unul dintre personajele mele preferate, desigur, dupa Hercule Poirot. Nu, nu l-am intalnit pe Fleming, ar fi fost cam greu, el a incetat din viata in 1964.

Opera lui Ian Fleming este aproape autobiografica, el fiind ofiter in serviciile de informatii ale marinei. "Golden Eye" a fost, de exemplu, numele de cod al unei operatiuni secrete din al Doilea Razboi Mondial. Douazeci si sapte de filme si opt actori au personificat operele lui Fleming.

Personal, prefer filmele de inceput, cele cu Sean Connery si Roger Moore. Un tip periculos, dar care nu este rau si stie sa se poarte cu doamnele! Roger Moore a adus acel zambet si ochii rotunzi a mirare ca cineva chiar doreste sa-l impuste! Si modul acela voit comic, jocul dublu - ei, haide, nu este decat un film, haide sa ne simtim bine!

Am toate cartile lui Fleming, unele in editii rare, in original, cat si ecranizarile. O amintire imi aduce aminte de un film, anumite scene din film imi evoca alte amintiri... Citeste si:

+CREATURILE care au SOCAT o lume intreaga.

+Horoscopul lui Dom' Profesor.

+Horoscopul lui Dom' Profesor. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro