Horoscop zilnic, 9 mai 2015. Varsatorii refuza o functie importanta

Horoscop zilnic, 9 mai 2015. Varsatorii refuza o functie importanta

Taur Apar mici greseli pricinuite de starea de confuzie, ce e accentuata in cazul in care faci tratamente cu analgezice sau antidepresive. Gemeni Strangi bani pentru o excursie si te minunezi cat de repede reusesti sa cheltuiesti fondurile. Rac Te decizi sa faci ordine in viata ta intima si le ceri celor ce te agaseaza sa te lase in pace.

acum 94 luni (9 May 2015)

Berbecii primesc o suma importanta de bani

In mod sigur vei reusi sa recuperezi o suma importanta sau vei fi rasplatit cum se cuvine intr-o activitate suplimentara. Nu esti lasat de amici sa iti spui parerea. E de preferat sa nu iti cheltuiesti chiar toti banii pentru cei din anturajul intim!

Taur

Apar mici greseli pricinuite de starea de confuzie, ce e accentuata in cazul in care faci tratamente cu analgezice sau antidepresive. Te simti obosit si lipsit de forta de a face confidente familiei.

Gemeni

Strangi bani pentru o excursie si te minunezi cat de repede reusesti sa cheltuiesti fondurile. Ai intentii complicate care sunt doar banuite de amici.

Rac

Te decizi sa faci ordine in viata ta intima si le ceri celor ce te agaseaza sa te lase in pace. Leii au parte de sprijinul rudelor

Nimic deosebit nu te poate scoate din planificarea stricta pe care ai facut-o singur.

Fecioara

Consideri ca esti foarte ironic, dar cei din anturajul intim simt pe pielea lor cat de brutal te manifestezi. Seara, te ocupi de restantele casnice si preferi sa nu vorbesti cu nimeni despre ce simti.

Balanta

Nu stai prea mult pe ganduri pentru a le cere scuze tuturor celor carora consideri ca le-ai pricinuit necazuri fara sa vrei.

Scorpion

Persoana iubita continua sa-ti poarte pica, mai ales din cauza neintelegerilor de natura sentimentala. Nu astepti sa va impace altii, ci deschizi o discutie salvatoare despre ce doreste de la tine.

Sagetator

Dupa atatea si atatea vesti si evenimente neplacute, in sfarsit, poti spune ca ai iesit oarecum la liman.

Capricorn

Afirmatiile persoanei iubite sunt intr-adevar provocatoare si este posibil sa iei o atitudine prea putin "diplomatica". Nu esti sustinut de nimeni din anturaj. Oricat ai incerca sa stavilesti controversele sentimentale, nu reusesti de unul singur.... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro