Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Fecioarele isi risipesc energia facand diferite drumuri

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Fecioarele isi risipesc energia facand diferite drumuri

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Berbecul isi achita toate facturile Va grabiti sa va achitati toate facturile si sa faceti investitii, desi mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Sagetatorul nu stie sa asculte Este bine sa va detasati si sa incercati sa va implicati si in alt fel de activitati. Pesti Nu este exclus sa fiti promovat si nu veti sta pe ganduri pentru a parasi un post ce parea promitator pana acum.

acum 67 luni (8 Sep 2015)

Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Berbecul isi achita toate facturile

Va grabiti sa va achitati toate facturile si sa faceti investitii, desi mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar.

Taur

Sentimental, sunteti implicat in relatii care nu au sanse, dar se pare ca nici nu va doriti asa ceva. Veti reusi sa va luati revansa profesional, doar daca va recunoasteti toate limitele si acceptati aliati foarte puternici.

Gemeni

Starea de sanatate se imbunatateste (mai apar crize intestinale).

Rac

Va confruntati cu o imensa dorinta de afirmare din partea partenerului de cuplu. Nu v-ati integrat deloc in contextul socio-profesional si de abia asteptati sa se iveasca o posibilitate de a "evada". Horoscop zilnic, 8 septembrie 2015: Leul se razbuna pe cei din anturaj

Ii manipulati dupa voia inimii pe toti cei din anturaj, de dragul persoanei iubite, ce vrea sa fie "razbunata". Faceti schimbari profesionale majore si va sunt recunoscute fara dubiu calitatile de lider, dar doar de catre amici.

Fecioara

Va risipiti energia in tot felul de activitati personale si facand multe drumuri scurte. O parte dintre colegi incearca sa va critice si sa va maculeze imaginea de persoana foarte meticuloasa si pragmatica.

Balanta

"Placerile" vietii sunt amanate (cei mai multi nativi din aceasta zodie se "bucura" de prezenta unui nou membru in familie). Seara, luati decizii importante si acceptati nenumarate schimbari la care in trecut nici nu indrazneati macar sa va ganditi.

Scorpion

Grijile familiale sunt din ce in ce mai multe si va lasa prea putin timp liber la dispozitie. Este posibil sa va indragostiti ori trebuie sa suportati atentiile unei persoane atrase de dv. Horoscop zilnic, 8 septembri... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro