Horoscop zilnic, 8 august 2016. Racii ii cuceresc pe cei din anturaj

Horoscop zilnic, 8 august 2016. Racii ii cuceresc pe cei din anturaj

Taur Inregistrati un varf de incasari, care insa este insotit din pacate de o gramada de plati. Scorpion Doriti sa scapati de "vechituri" si de tot ce va impovareaza, chiar daca este vorba doar de relatii enervante. Sagetatorii au senzatia ca pierd timpul Sunteti conditionati de contracte lipsite de viitor si aveti senzatia ca pierdeti timpul fara a face ceva important.

acum 76 luni (8 Aug 2016)

Berbecii, incarcati cu energie distructiva

Aveti tendinta de a va apara excesiv drepturile. Primiti banii necesari pentru ce doriti sa faceti si va destindeti. Revolta interioara se va exterioriza curand in mod neplacut pentru toata lumea, daca nu renuntati la pastrarea aparentelor si va incarcati cu energie distructiva.

Taur

Inregistrati un varf de incasari, care insa este insotit din pacate de o gramada de plati. Sunteti incantator si toata lumea va apreciaza glumele si energia bine canalizata. in colectivul din care faceti parte se imbunatateste si, chiar daca nu sunteti promovat, vi se recunosc unele drepturi pana acum contestate. Lipsa de rabdare si de atentie va face deservicii. Aventurile erotice va dau de furca in continuare. Beneficiati de ajutoare multiple, asa ca va reechilibrati situatia profesionala si sentimentala.

Leu

Energici, hotarati, foarte determinati, sunteti mai irascibili din cauza cheltuielilor de care parca nu mai puteti scapa. Participati plin de entuziasm la succesul pe care il are o persoana draga.

Fecioara

Nu e exclus ca unii sa piarda bani sau acte referitoare la contracte importante. Faceti excese maxime si va mirati ca nu va simtiti bine. Vreti sa va distrati, sa faceti ceva iesit din comun, dar toti va privesc cu suspiciune. Nu trebuie sa va aminteasca nimeni ca aveti de lucru.

Balanta

Nu veti ceda la rugamintile celor care vor sa va atraga intr-o cursa sentimentala. Sunteti mai incapatanati si mai lipsiti de intelegere sau altruism decat pana acum.

Scorpion

Doriti sa scapati de "vechituri" si de tot ce va impovareaza, chiar daca este vorba doar de relatii enervante. Programul de lucru este dat peste cap de interventiile unui sef care nu stie ce vrea. Sagetatorii au senzatia ca pierd timpul

Sunteti conditionati de contracte lipsite de viitor si aveti senzatia ca pierdeti timpul fara a face ceva importan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro