Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015: Racii le dau lectii celor din anturaj

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015: Racii le dau lectii celor din anturaj

Gemeni Organizati noi activitati in care vor fi implicate persoane carora nu va avea rost sa le pretindeti vreodata sa va fie recunoscatori. Rac Va place sa le dati lectii celor din anturaj (chiar nu stati pe ganduri nici cand e vorba de amici sau protectori). Pesti Este posibil sa vi se ofere sansa sa incheiati un contract convenabil din punct de vedere financiar, care insa nu acopera decat o perioada foarte scurta de timp.

acum 87 luni (7 Sep 2015)

Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015: Berbecul munceste cu spor

Combativitatea dv. Munciti cu spor si va etalati talentele prin discursuri pline de diplomatie. Seara, va simtiti plictisit si ati dori sa apara o aventura care sa va mai "sareze" viata un pic (mai ales prin pretuire).

Taur

Veti reusi sa catalizati activitatile celor din jur si sa obtineti astfel bune rezultate financiare mai usor. Mesajele de la sefi va dau o stare de neliniste, mai ales ca nu sunt deloc clare si fac apel la spiritul dv.

Gemeni

Organizati noi activitati in care vor fi implicate persoane carora nu va avea rost sa le pretindeti vreodata sa va fie recunoscatori. Nu sunteti deloc multumit nici din punct de vedere financiar, nici din punct de vedere profesional.

Rac

Va place sa le dati lectii celor din anturaj (chiar nu stati pe ganduri nici cand e vorba de amici sau protectori). va fi luata de adversari drept agitatie. Faptul ca trebuie sa faceti drumuri pentru a descurca greselile facute de altii va incarca psihic si deveniti agresiv.

Fecioara

Veti rezolva o multitudine de probleme familiale ori profesionale... Vi se pare ca actionati corect si va mirati cand cei dragi va critica demersurile "originale".

Balanta

La prima vedere, totul pare a se desfasura conform planurilor dv. Daca pierdeti sansa sa va umpleti buzunarele cu bani, va trebui sa amanati iar dorinta de a investi in ceva scump.

Scorpion

Exista riscul sa treceti pe langa oportunitati deosebite, din simpla neatentie (mai ales daca persoana iubita e la fel de neatenta). Sunteti atras de o persoana din anturaj, care credeti ca va face avansuri, pana observati ca se poarta la fel cu toata lumea. Horoscop zilnic, 7 septembrie 2015: Sagetatorul comunica mai usor

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro