Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Varsatorii sunt harnici si ambitiosi

Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Varsatorii sunt harnici si ambitiosi

Taur Va grabiti sa va achitati toate facturile si sa faceti investitii, desi mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar. O parte dintre colegi incearca sa va critice si sa va maculeze imaginea de persoana foarte meticuloasa si pragmatica. Sagetator Este bine sa va detasati si sa incercati sa va implicati si in alt fel de activitati.

acum 99 luni (7 Mar 2016)

Berbecii, nevoiti sa-si recunoasca limitele

Sentimental, sunteti implicat in relatii care nu au sanse, dar se pare ca nici nu va doriti asa ceva. Veti reusi sa va luati revansa profesional, doar daca va recunoasteti toate limitele si acceptati aliati foarte puternici.

Taur

Va grabiti sa va achitati toate facturile si sa faceti investitii, desi mai aveti de asteptat pana va reechilibrati financiar.

Gemeni

Starea de sanatate se imbunatateste (mai apar crize intestinale). Intarziati cu predarea unor documente si descoperiti ca toti au uitat cat de eficace sunteti.

Rac

Va confruntati cu o imensa dorinta de afirmare din partea partenerului de cuplu. Nu v-ati integrat deloc in contextul socio-profesional si de abia asteptati sa se iveasca o posibilitate de a "evada".

Leu

Ii manipulati dupa voia inimii pe toti cei din anturaj, de dragul persoanei iubite, ce vrea sa fie "razbunata". Faceti schimbari profesionale majore si va sunt recunoscute fara dubiu calitatile de lider, dar doar de catre amici. Fecioarele sunt sabotate de colegi

Va risipiti energia in tot felul de activitati personale si facand multe drumuri scurte. O parte dintre colegi incearca sa va critice si sa va maculeze imaginea de persoana foarte meticuloasa si pragmatica.

Balanta

"Placerile" vietii sunt amanate (cei mai multi nativi din aceasta zodie se "bucura" de prezenta unui nou membru in familie). Seara, luati decizii importante si acceptati nenumarate schimbari la care in trecut nici nu indrazneati macar sa va ganditi.

Scorpion

Grijile familiale sunt din ce in ce mai multe si va lasa prea putin timp liber la dispozitie. Este posibil sa va indragostiti ori trebuie sa suportati atentiile unei persoane atrase de dv.

Sagetator

Este bine sa va detasati si sa incercati sa va implicati si in alt fel de activitati. Construiti un alt plan d... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro