Horoscop zilnic, 6 iulie 2015. Scorpionii se dedica familiei

Horoscop zilnic, 6 iulie 2015. Scorpionii se dedica familiei

Berbecii fac promisiuni fara acoperire Intrati in criza de timp, in primul rand din cauza multelor promisiuni pe care le-ati facut, fara sa tineti cont niciun moment de posibilitatile de care dispuneti in realitate. Sagetator Dimineata, nu reusiti sa va pacaliti colaboratorii apropiati, ce stiu din experienta ca sub aparenta de zambet si voie buna ascundeti, de obicei, multa amaraciune si multa compasiune.

acum 101 luni (6 Jul 2015)

Berbecii fac promisiuni fara acoperire

Intrati in criza de timp, in primul rand din cauza multelor promisiuni pe care le-ati facut, fara sa tineti cont niciun moment de posibilitatile de care dispuneti in realitate. Interesul va este captat de o persoana ce va face marturisiri legate de starea de sanatate a cuiva drag.

Taur

V-ati cam plictisit de obligatiile pe care vi le-ati creat si doriti sa renuntati la toate, uitand ca sunteti ajutat din plin, indeosebi de rude si amici. deoarece nu-i suporta partenerul de viata, iar parintii vor trece prin momente de tensiune maxima.

Gemeni

Faceti economii drastice din dorinta de a realiza investitiile planificate, pe care nu ati avut cum sa le impuneti pana acum partenerului de viata. Sunteti plin de energie si doriti sa faceti schimbari majore, numai ca deciziile luate presupun si riscul de a va insela din nou. (uneori e periculos sa existe insa o astfel de comunicare). Nu toata lumea este la fel de rezistenta ca dv.

Leu

Desi tot ce va spune persoana iubita e credibil, nu va puteti stapani neincrederea.

Fecioara

Sunteti obligat sa faceti modificari importante in proiectele dv. Sunteti indecis in continuare, mai ales ca nu stiti cum sa scapati de anumite persoane din anturajul intim. au iesit asa cum ati dorit, deveniti lipsit de masura ca altruism. Va intalniti cu o ruda aflata in dificultate, de care ati uitat. nu stiti cum veti reusi sa recuperati o intarziere periculoasa si sa ajungeti sa finalizati la timp un contract. Incarcat de surprize placute, seara va dedicati familiei.

Sagetator

Dimineata, nu reusiti sa va pacaliti colaboratorii apropiati, ce stiu din experienta ca sub aparenta de zambet si voie buna ascundeti, de obicei, multa amaraciune si multa compasiune. Dupa-amiaza, un moment de neatentie poate produce un accident neobisnuit si foarte primejdios.

Capricorn

Va implica... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro