Horoscop zilnic, 4 aprilie 2015: Varsatorii se simt singuri si deprimati

Horoscop zilnic, 4 aprilie 2015: Varsatorii se simt singuri si deprimati

Horoscop zilnic, 4 aprilie 2015: Berbecii, coplesiti de problemele casnice Te confrunti cu un episod de depresie, cauzat cel mai probabil de nepasarea persoanei iubite ori chiar de gelozia acesteia. Horoscop zilnic, 4 aprilie 2015: Balantele se bucura de aprecierea celorlalti Esti si tu foarte uimit cat de usor poti fi satisfacut, doar pentru ca in familie domneste iar armonia, iar eforturile iti sunt apreciate cat de cat de toti ceilalti.

acum 67 luni (4 Apr 2015)

Horoscop zilnic, 4 aprilie 2015: Berbecii, coplesiti de problemele casnice

Te confrunti cu un episod de depresie, cauzat cel mai probabil de nepasarea persoanei iubite ori chiar de gelozia acesteia. Nu mai subventionezi pe nimeni pana nu iti prezinta o lista de cheltuieli.

Taur

Daca eviti in continuare sa discuti problemele ce te apasa, vei fi invins de melancolie si pesimism. Insisti sa fii vizitat de o persoana draga, care va vorbi numai despre problemele ei toata dupa-amiaza.

Gemeni

Cu toate ca iti este foarte greu sa te deplasezi, vei ajunge la o ruda care are nevoie de sfaturile tale.

Rac

Iti deschizi din nou sufletul cu deplina sinceritate fata de persoane pe care nu le intereseaza decat propriile castiguri.

Leu

Vei fi in centrul atentiei si ti se vor cere amanunte despre ultimele tale succese profesionale. Seara, renunti la intimitate de buna voie si primesti numerosi musafiri.

Fecioara

Nu dispui de mijloacele necesare pentru a-ti permite un week-end asa cum iti doresti, dar tot planuiesti sa organizezi o masa festiva pentru a le dovedi celor din anturaj ca nu iti lipseste absolut nimic. Horoscop zilnic, 4 aprilie 2015: Balantele se bucura de aprecierea celorlalti

Esti si tu foarte uimit cat de usor poti fi satisfacut, doar pentru ca in familie domneste iar armonia, iar eforturile iti sunt apreciate cat de cat de toti ceilalti.

Scorpion

Esti consecvent in tot ceea ce intreprinzi si in tot ceea ce declari.

Sagetator

Te evidentiezi prin exuberanta, dar tot te miri ca primesti mai multe invitatii decat poti onora.

Capricorn

Nu te temi deloc sa-ti spui parerile celor care ti le cer, insa sinc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro