Horoscop zilnic, 30 iunie 2015: Sagetatorii se vor bucura de o zi calma si norocoasa

Horoscop zilnic, 30 iunie 2015: Sagetatorii se vor bucura de o zi calma si norocoasa

Fecioara Nu sunteti deloc de acord cu risipa pe care o face partenerul de viata (sau colaboratorii dv.) si luati decizii pentru a-i indeparta de resursele financiare personale. In mod sigur cei mai multi nativi calatoresc si sunt protejati de un fel de "investitor" prosper de peste hotare. Balanta Gasiti multe solutii salvatoare pentru ca schimbarile ce au survenit in ultima perioada de viata sa nu va afecteze modul de existenta.

acum 50 luni (30 Jun 2015)

Berbecul este foarte sensibil

Sunteti sensibil si aveti reactii ciudate fata de cei din anturaj.

Taur

Cu toate ca faceti in continuare greseli prea mari, cu toate ca femeile din anturaj va cam critica, iar rudele nu va baga in seama, aveti noroc cat pentru doi. financiare, veti "incasa" iar niste polite de neuitat de la unii prieteni.

Gemeni

Puneti bazele unui statut social de exceptie, care va confera mai multa siguranta si liniste destula. Cu toate ca nu veti recunoaste niciodata, sunteti ajutati permanent si in tot ce faceti de protectori puternici. Orice ati face in aceasta zi, sunteti aparati parca de o forta superioara, aveti noroc si foarte multi prieteni buni. Aveti nevoie de liniste in jur pentru a va dedica activitatilor profesionale diverse.

Fecioara

Nu sunteti deloc de acord cu risipa pe care o face partenerul de viata (sau colaboratorii dv.) si luati decizii pentru a-i indeparta de resursele financiare personale. In mod sigur cei mai multi nativi calatoresc si sunt protejati de un fel de "investitor" prosper de peste hotare.

Balanta

Gasiti multe solutii salvatoare pentru ca schimbarile ce au survenit in ultima perioada de viata sa nu va afecteze modul de existenta. Cu toate ca veti munci foarte mult, va veti certa atat cu colegii, cat si cu partenerii "traditionali" de afaceri.

Scorpion

Actionati pentru a evita neintelegerile cu luciditatea care va caracterizeaza si faceti numeroase demonstratii pentru a-i convinge si pe ceilalti ca aveti dreptate. Sunteti foarte critici, pretentiosi si lipsiti de modestie, asa ca reactia celor din jur va fi una de penalizare. Sagetatorul are parte de o zi norocoasa

Sunteti indecis, nu stiti cui trebuie sa acordati mai mult din timpul dv.: prietenilor sau familiei! Va exprimati insa cu greutate, sunteti introvertiti si va ocupati de prea multe lucruri in acelasi timp, pe care nu le finaliz... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro