Horoscop zilnic, 30 iulie 2015: Gemenii primesc bani

Horoscop zilnic, 30 iulie 2015: Gemenii primesc bani

Horoscop zilnic, 30 iulie 2015: Berbecul are o perioada emotionala Sunteti sensibil si aveti reactii ciudate fata de cei din anturaj. Fecioara Nu sunteti deloc de acord cu risipa pe care o face partenerul de viata (sau colaboratorii dv.) si luati decizii pentru a-i indeparta de resursele financiare personale. In mod sigur cei mai multi nativi calatoresc si sunt protejati de un fel de "investitor" prosper de peste hotare.

acum 104 luni (30 Jul 2015)

Horoscop zilnic, 30 iulie 2015: Berbecul are o perioada emotionala Sunteti sensibil si aveti reactii ciudate fata de cei din anturaj. Taur Cu toate ca faceti in continuare greseli prea mari, cu toate ca femeile din anturaj va cam critica, iar rudele nu va baga in seama, aveti noroc cat pentru doi. financiare, veti "incasa" iar niste polite de neuitat de la unii prieteni. Gemeni Puneti bazele unui statut social de exceptie, care va confera mai multa siguranta si liniste destula. Cu toate ca nu veti recunoaste niciodata, sunteti ajutati permanent si in tot ce faceti de protectori puternici. Orice ati face in aceasta zi, sunteti aparati parca de o forta superioara, aveti noroc si foarte multi prieteni buni. Aveti nevoie de liniste in jur pentru a va dedica activitatilor profesionale diverse. Fecioara Nu sunteti deloc de acord cu risipa pe care o face partenerul de viata (sau colaboratorii dv.) si luati decizii pentru a-i indeparta de resursele financiare personale. In mod sigur cei mai multi nativi calatoresc si sunt protejati de un fel de "investitor" prosper de peste hotare. Balanta Gasiti multe solutii salvatoare pentru ca schimbarile ce au survenit in ultima perioada de viata sa nu va afecteze modul de existenta. Cu toate ca veti munci foarte mult, va veti certa atat cu colegii, cat si cu partenerii "traditionali" de afaceri.

Horoscop zilnic, 30 iulie 2015: Scorpionul este mult prea pretentios Actionati pentru a evita neintelegerile cu luciditatea care va caracterizeaza si faceti numeroase demonstratii pentru a-i convinge si pe ceilalti ca aveti dreptate. Sunteti foarte critici, pretentiosi si lipsiti de modestie, asa ca reactia celor din jur va fi una de penalizare. Va exprimati insa cu greutate, sunteti introvertiti si va ocupati de prea multe lucruri in acelasi timp, pe care nu le finalizati. Capricorn Evenimentele de astazi, bune sau rele, va forteaza sa va "maturizati". Primiti multe vesti importante, sunteti convocat la o intalnire de familie sau de afa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro