Horoscop zilnic, 3 ianuarie: Balantele se cearta cu cei dragi

Horoscop zilnic, 3 ianuarie: Balantele se cearta cu cei dragi

Scorpion Senzatiile de sufocare, de claustrare si de neputinta nu te fac o persoana agreabila in aceasta zi. Varsator Dorinta de a realiza ceva stabil, de a face o investitie, a inceput efectiv sa te "obsedeze" si se gasesc destule persoane in anturajul tau care vor incerca sa profite.

acum 69 luni (3 Jan 2016)

Berbecul vrea o schimbare majora

Doresti sa le comunici celor dragi intentia ta de a te muta, de a face o schimbare majora in modul tau de a trai. Seara, ti se cere imperios sa participi la un fel de "petrecere" fara motiv.

Taur

Accepti imediat o relatie care te incanta si care crezi ca iti ofera linistea pe care o doresti de ceva vreme. In realitate, de abia de acum va aparea suprasolicitarea. Nu mai vrei totusi sa asculti de "sfaturile" prietenilor apropiati sau de familie.

Gemeni

Ti s-a oferit o recompensa financiara destul de substantiala pentru serviciile facute unor prieteni mai vechi. Nu ai stare si faci tot felul de vizite, drumuri si activitati domestice inedite. Nu trebuie sa iei atitudine si sa faci eforturi deosebite pentru a le dezamorsa intrigile, deoarece situatia se va rezolva de la sine. Capacitatea de a lua decizia cea mai potrivita te salveaza de excesele foarte periculoase. Seara, e necesar sa te refaci si sa te odihnesti cu adevarat!

Fecioara

Primesti numeroase vesti de departe, care te bucura si te incurajeaza sa continui sa faci eforturi pentru a-i sustine pe toti cei dragi.

Balanta

Certurile cu cei dragi iti provoaca o instabilitate emotiva, dar si volubilitate, infantilism si irationalitate. Exuberant si foarte inventiv, cu o pofta de viata molipsitoare, "reconfigurezi" in mod fericit relatiile cu familia si actualii prieteni.

Scorpion

Senzatiile de sufocare, de claustrare si de neputinta nu te fac o persoana agreabila in aceasta zi. Horoscop zilnic, 3 ianuarie: Sagetatorul este foarte influentabil

Esti mult mai influentabil decat de obicei si ai putea lua decizii care sunt clar defavorabile atat familiei tale cat si propriilor interese. Seara, mila si compasiunea nu iti pot fi contestate de nimeni. Este posibil sa primesti propuneri pentru schimbarea carierei cu care esti intru totul de acord. Seara, oricate c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro