Horoscop zilnic, 29 martie 2015: Varsatorii au parte de conflicte minore cu rudele

Horoscop zilnic, 29 martie 2015: Varsatorii au parte de conflicte minore cu rudele

Horoscop zilnic, 29 martie 2015: Berbecii pierd ocazia de a se afirma Vei reorganiza cu mare placere un sector casnic in care excelezi si pe care in curand il vei "conduce". Sagetator Este bine sa profiti din plin de actualele sanse financiare, pentru ca nu vor dura o vesnicie si oricum esti invidiat pana si de prieteni.

acum 62 luni (29 Mar 2015)

Horoscop zilnic, 29 martie 2015: Berbecii pierd ocazia de a se afirma

Vei reorganiza cu mare placere un sector casnic in care excelezi si pe care in curand il vei "conduce".

Taur

Nu are rost sa apelezi la jocurile de noroc, pentru ca sansele tale financiare vin doar din multele activitati pe care le sustii cu placere si entuziasm.

Gemeni

Intreaga zi, exploatezi curiozitatea partenerului de cuplu si ii dezvalui adevarate culmi ale erotismului. Din pacate, partenerul tau de cuplu se poate manifesta seara printr-o criza de orgoliu, care te face sa iei o pozitie transanta si macar aparent definitiva.

Leu

Respecti toate valorile familiei mai mult decat pana acum si esti mult mai pretentios cu membrii tineri ai acesteia. Dupa-amiaza si seara, o parte dintre nativii de varsta a treia au mari probleme din cauza migrenelor repetate si a tensiunii oscilante. Horoscop zilnic, 29 martie 2015: Fecioarele fac excese

Renunti la orice dieta ori regim de viata echilibrat si faci numeroase excese care iti pun in pericol starea de sanatate. Muncesti foarte mult si ai pretentia ca si membrii familiei tale sa faca la fel, asa ca vei fi "penalizat" prin critici meritate.

Balanta

Ziua debuteaza printr-un reviriment financiar mult asteptat si continua cu investitii utile, dar si inutile. Primesti de la amici sfaturi de natura financiara excelente, dar si multe altele care se refera la viata de cuplu si sunt cam rauvoitoare.

Sagetator

Este bine sa profiti din plin de actualele sanse financiare, pentru ca nu vor dura o vesnicie si oricum esti invidiat pana si de prieteni.

Capricorn

Fie pentru ca va trebui sa dai un mic acont pentru concediul planificat, fie pentru ca iti imprumuti prietenele, cam ramai ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro