Horoscop zilnic, 27 iulie. Varsatorul nu are incredere in nimeni

Horoscop zilnic, 27 iulie. Varsatorul nu are incredere in nimeni

Berbecul are parte de tensiuni la locul de munca Sunteti solicitati de parteneri si dati impresia ca fara dv. Gemeni Veti avea posibilitatea sa descoperiti cine sunt acei adversari care de aproape doua saptamani raspandesc zvonuri, va barfesc si va implica in scandaluri si intrigi. fata de prieteni nu are insa limite si este posibil sa faceti greseala de a uita si de persoana iubita.

acum 103 luni (27 Jul 2015)

Berbecul are parte de tensiuni la locul de munca

Sunteti solicitati de parteneri si dati impresia ca fara dv. Veti face multe drumuri si va fi necesar sa nu renuntati la o verificare.

Taur

Pentru ca nu sunteti multumiti de ceea ce ati realizat pana acum, veti pune bazele unor activitati profesionale ce va pot schimba viata.

Gemeni

Veti avea posibilitatea sa descoperiti cine sunt acei adversari care de aproape doua saptamani raspandesc zvonuri, va barfesc si va implica in scandaluri si intrigi.

Rac

Sunt avantajati toti nativii maturi, care isi pot permite sa se ocupe de ce le place si au o energie vitala si sexuala iesita din comun. Nu mai dispuneti de fondurile necesare sa actionati singur si este obligatoriu sa-i implicati si pe cei pe care ii subventionati de ceva timp. Leul are bani pentru satisfacerea unor dorinte extravagante

Aveti suficienti bani pentru a va satisface extravagantele si pentru a va deda exceselor. Daca vreti surse suplimentare de venit, nu refuzati propunerile amicilor, chiar daca deocamdata cam par lipsite de logica. Cei tineri au putina energie si o stare de suferinta inexplicabila.

Fecioara

Va implicati in prea multe activitati, cu riscul de a nu putea finaliza nimic. Relatiile cu partenerul de cuplu devin foarte fragile, in primul rand pentru ca nu mai comunicati suficient.

Balanta

Va place sa credeti ca puteti rezolva orice situatie fara niciun ajutor. Sunteti din ce in ce mai iritat de persoanele din anturaj care nu-si tin promisiunile si treceti la penalizari.

Scorpion

Atitudinea duplicitara nu va e tipica si cu atat mai mult va iesi in evidenta pe parcursul intregii zile. Va trebui sa acceptati ca toata lumea greseste si ca e bine sa fiti mai intelegator, in special cu cei fara experienta.

Capricorn

Va simtiti obligati sa penalizati toate faptele reprobabile ale ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro