Horoscop zilnic, 27 aprilie: Capricornii vor avea parte de aventuri erotice "interzise"

Horoscop zilnic, 27 aprilie: Capricornii vor avea parte de aventuri erotice

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2015: Berbecul poate semna un contract avantajos Puteti semna un contract avantajos, daca ati acceptat sa va implicati in noile proiecte profesionale. Leul este melancolic Melancolia manifestata azi nu este deloc de bun augur, mai ales ca aveti deja fixate intalniri cu persoane de care depind activitatile profesionale viitoare. Fecioara Este de preferat sa nu lasati nimic la voia intamplarii si sa va faceti planificari riguroase si un program strict de deplasari.

acum 75 luni (27 Apr 2015)

Horoscop zilnic, 27 aprilie 2015: Berbecul poate semna un contract avantajos

Puteti semna un contract avantajos, daca ati acceptat sa va implicati in noile proiecte profesionale. Starea de sanatate insa nu va ajuta sa definitivati activitatile restante! Deveniti irascibili din cauza volumului mare de activitati si a faptului ca nu sunteti lasat sa lucrati.

Taur

Va confruntati cu prea multe obstacole, dar bunul simt va va ghida sa le "anulati" din mers. Cei foarte tineri nu se pot decide sa le prezinte tuturor rudelor ori amicilor persoana pe care o iubesc! Senzuali si sensibili, sunteti multumiti de multitudinea de sanse sentimentale.

Gemeni

Intuitia si inspiratia dv. nu sunt contestate de nimeni, numai ca prevaleaza originalitatea pe care, din pacate, nu o pot intelege prea multi. sentimentale si de cuplu sunt si ele cam excentrice!

Rac

Continuati sa aveti numeroase initiative, mai mult decat inspirate, care pot fi puse in practica chiar imediat, daca sefii dv. Mai sentimentali decat de obicei, familistii vor avea discutii foarte "aprinse" cu persoana iubita. Leul este melancolic

Melancolia manifestata azi nu este deloc de bun augur, mai ales ca aveti deja fixate intalniri cu persoane de care depind activitatile profesionale viitoare.

Fecioara

Este de preferat sa nu lasati nimic la voia intamplarii si sa va faceti planificari riguroase si un program strict de deplasari. Starea de oboseala nu va disparea in niciun caz de la sine!

Balanta

Nu sunteti multumit de ce ati realizat in ultima vreme si considerati ca trebuie sa luati atitudine pentru a clarifica neintelegerile aparute in familie. Scorpionul viseaza cu ochii deschisi

Visati cu ochii deschisi la perioada cand schimbarile demarate vor fi fina... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro