Horoscop zilnic, 25 mai 2015. Sagetatorul are discutii cu persoana iubita, care este mereu nemultumita

Horoscop zilnic, 25 mai 2015. Sagetatorul are discutii cu persoana iubita, care este mereu nemultumita

Gemeni Altruismul de care dati dovada va surprinde in primul rand pe dv., deoarece punga e goala si nici nu se pare ca va aparea o sansa sa se umple curand. Leul vrea sa se relanseze in afaceri Continuati sa va faceti numeroase relatii, cu gandul de a va relansa in afaceri ori doar de a va ajuta mai mult rudele apropiate.

acum 110 luni (25 May 2015)

Berbecul obtine succes dupa succes

Nu vorbiti prea mult, actionati fara sa cereti sfatul nimanui si obtineti succes dupa succes.

Taur

Considerati ca i-ati ajutat suficient pe cei din anturaj si le cereti sa fie mai cooperanti. Doriti sa pareti exigent si ajungeti sa fiti considerat un tiran.

Gemeni

Altruismul de care dati dovada va surprinde in primul rand pe dv., deoarece punga e goala si nici nu se pare ca va aparea o sansa sa se umple curand. Starea de sanatate este excelenta si nu e exclus sa fiti nevoiti sa plecati pe neasteptate peste hotare ori doar in alta localitate.

Rac

Vi se fac promisiuni ca veti fi ajutati la greu, dar nu mai aveti rabdare si va decideti sa actionati pe cont propriu. de la cine poate sa apara ajutorul mult dorit. Leul vrea sa se relanseze in afaceri

Continuati sa va faceti numeroase relatii, cu gandul de a va relansa in afaceri ori doar de a va ajuta mai mult rudele apropiate.

Fecioara

Reusiti sa faceti o deplasare pentru a va ajuta rudele mai sarace. Sunteti solicitat sa participati la o "intrunire", unde nu aveti de gand sa spuneti nimic. In dragoste, lipsa de gelozie este evidenta si gresit inteleasa de toti nativii, ce au impresia ca nu-i mai iubeste nimeni.

Balanta

Atrageti atentia unor persoane care va admirau deja si care va propun o colaborare foarte deosebita. decat oricand Curajul, simtul datoriei, devotamentul si abnegatia fata de munca va vor "colora" viata.

Scorpion

Va decideti sa renuntati la o parte din activitati (indeosebi la cele ce nu va aduc recompensele meritate). Atentia vi se indrepta exclusiv asupra unei persoane care v-a dat mult de furca si care efectiv nu vrea sa va aprecieze calitatile. Sagetatorul are neintelegeri cu persoana iubita

Persoana iubita are numai fata de dv. Va schimbati maniera de apreciere a celor cu care lucrati.

Capric... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro