Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2017: Scorpionii primesc noi sanse profesionale si financiare

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2017: Scorpionii primesc noi sanse profesionale si financiare

Berbec Nu pregetati sa veniti in ajutorul unei persoane bolnave si va atrageti o gramada de "reprosuri" din partea persoanei iubite. Taurii reinstaleaza armonia in familie Daca visati la o noua poveste de dragoste, nu aveti sanse de reusita. Pestii au o viata din ce in ce mai interesanta Va demonstrati pentru a mia oara deosebitele aptitudini profesionale si apoi va mirati sincer ca sunteti dorit de firme mai mari.

acum 65 luni (24 Jan 2017)

Berbec

Nu pregetati sa veniti in ajutorul unei persoane bolnave si va atrageti o gramada de "reprosuri" din partea persoanei iubite. Incercati sa scapati de obligatii, dar nu reusiti!

Taurii reinstaleaza armonia in familie

Daca visati la o noua poveste de dragoste, nu aveti sanse de reusita. In schimb, aveti parte de multe declaratii confuze din partea partenerilor de afaceri, iar persoana iubita va critica fara a avea motive serioase!

Gemeni

Vi se face o "curte" acerba si mai aveti pe cap si multe persoane care vor sa initieze o noua activitate impreuna cu dv. Primiti cu bucurie orice propunere si nu luati deloc in seama lipsa de timp ori neseriozitatea unor persoane din anturaj. Aveti nevoie si de mai multa rabdare!

Rac

Este posibila aparitia unor griji legate de membrii tineri ai familiei.

Leii isi pun relatiile de iubire in primejdie

In prima parte a zilei va plictisiti, dar ulterior vi se comunica o informatie ce necesita o deplasare imediata pe o distanta considerabila. Relatiile de iubire sunt puse in primejdie de numeroase vorbe indecente ori de declaratii false.

Fecioara

Sunt necesare eforturi pentru a vi se recunoaste posibilitatile certe de afirmare in domenii in care aveti experienta. Vi se cer un fel de adeziuni ori declaratii de fidelitate si aveti reactii imprevizibile contraindicate.

Balanta

Este bine sa tineti cont ca noile cunostinte va vor fi de folos in viitor. Unele rude vor sa va ajute si ele, insa preferati sa apelati la oameni straini, care va spun din start ce vor in schimb.

Scorpionii primesc noi sanse profesionale sau financiare

Orice delegare ori deplasare poate sa aduca noi sanse profesionale ori financiare. Par... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro