Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Fecioarele sunt coplesite de sarcini profesionale

Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2016. Fecioarele sunt coplesite de sarcini profesionale

sunt primite cu bunavointa de colegi, de sefi, dar nu si de membrii familiei. Fecioarele sunt coplesite de sarcini profesionale Sunteti coplesit de numeroasele sarcini profesionale, care sunt si din ce in ce mai complicate (toate vi se "distribuie" de catre parteneri). Faceti cunostinta cu o persoana care va va ajuta sa depasiti aceasta perioada de readaptare si va va oferi sansa de a avea incredere din nou in prietenii de conjunctura.

acum 88 luni (25 Jan 2016)

Berbecii au sanse sa-si imbunatateasca situatia financiara

Aveti sanse de a va imbunatati situatia financiara, daca renuntati la proiectele complicate, ce nu se vor finaliza decat foarte greu. Amanati orice intalnire, chiar si cu persoanele cu care nu v-ati mai vazut de ani de zile, deoarece sunteti nevoit sa dezvoltati o idee promitatoare. sunt primite cu bunavointa de colegi, de sefi, dar nu si de membrii familiei. Aveti nevoie de multa energie pentru a convinge pe toata lumea implicata. Foarte sensibil psihic si fizic, descoperiti singur leacul de care aveti nevoie pentru a deveni mai puternic.

Gemeni

Este bine sa nu dati importanta agresivitatii celor din jur si invidiei cauzate de gratificatiile primite. Aveti initiative de invidiat, dar pe care nu le puneti in practica.

Rac

Dupa conflictele deschise de sefii dv., urmeaza un fel de consens. Ii ajutati pe cei din anturaj sa-si finalizeze proiectele si sunteti laudat de toata lumea.

Leu

Nu adversarii va creeaza azi cele mai mari probleme, ci prietenii si colegii de serviciu. Va preocupa renovarea casei in care locuiti si parca ati dori chiar sa va mutati. Fecioarele sunt coplesite de sarcini profesionale

Sunteti coplesit de numeroasele sarcini profesionale, care sunt si din ce in ce mai complicate (toate vi se "distribuie" de catre parteneri). Nici viata de familie nu decurge atat de bine cum doriti.

Balanta

Sunteti acuzat de femeile din anturaj ca nu va respectati promisiunile si ca sunteti prea comod! Nu aveti cum sa le contraziceti, asa ca e de preferat sa taceti. Primiti si oferte de munca, dar doriti cu totul altceva.

Scorpion

Incercati sa fiti mai maleabil cand cei dragi vor sa va faca confidente! Relatiile profesionale, care pana acum v-au oferit o oaza de liniste, sunt foarte stresante si deveniti irascibil.

Sagetator

Nu aveti rabdare cu persoanele pe c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro