Horoscop zilnic, 24 martie: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca

Horoscop zilnic, 24 martie: Fecioarele au parte de surprize la locul de munca

Leu Aveti posibilitatea de a va intalni cu persoane influente, care pot sa va ajute (cum au mai facut-o si acum doua luni). Balanta Este necesar sa munciti si noaptea pentru a va plati toate "datoriile", se arata in horoscopul zilei de 24 martie. Pesti Este de preferat sa nu plecati la drum singur, se arata in horoscopul zilei de marti, 24 martie.

acum 71 luni (24 Mar 2015)

Horoscop zilnic, 24 martie 2015: Berbecul trebuie sa onoreze o invitatie neasteptata

Vi se fac numeroase promisiuni absurde.

Taur

Dupa-amiaza, va reprosati singur ca va neglijati prietenii proprii. Acceptati cu greu sa va petreceti seara impreuna cu amicii partenerului intim sau cu cei ai rudelor apropiate, se arata in horoscopul zilei de marti, 24 martie.

Gemeni

Cu toate ca sunteti apreciat ca o persoana originala, nu acceptati inovatiile celor cu care intrati in contact dimineata si refuzati sa participati la petreceri neanuntate din timp.

Rac

Refuzati invitatia persoanei iubite pentru ca va e mila de cineva din familie. Dupa-amiaza, nimic nu va convine si nimic nu lasati nepenalizat, daca sunteti sef.

Leu

Aveti posibilitatea de a va intalni cu persoane influente, care pot sa va ajute (cum au mai facut-o si acum doua luni). Cu riscul de a rupe relatiile cu prietenii la care pana acum ati tinut ca la sfinti, veti cere lamuriri, clarificari dureroase. Horoscop zilnic, 24 martie 2015: surprize la locul de munca pentru Fecioara

Sunteti pus in situatia de a alege, dar niciuna din posibilitati nu va face placere. Surprizele de la locul de munca se refera la disparitia unor colaboratori sau sefi si inlocuirea cu persoane necunoscute.

Balanta

Este necesar sa munciti si noaptea pentru a va plati toate "datoriile", se arata in horoscopul zilei de 24 martie. Cei ce promit sa va ajute au si ei probleme si va treziti singur si cu migrene persistente. Orgoliul va continua sa se manifeste intreaga zi.

Scorpion

De obicei, dv. Dimineata insa, va trebui sa suportati sarcasmele unei persoane, fara sa-i puteti raspunde asa cum doriti. sunt din nou minimizate si va decideti sa-i lasati pe cei i... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro