Horoscop zilnic, 23 ianuarie: Leii cer ajutor familiei

Horoscop zilnic, 23 ianuarie: Leii cer ajutor familiei

Capricorn Este randul prietenilor tai sa te sustina din toate punctele de vedere si sa iti asculte cu atentie confidentele, mai ales ca se intampla foarte rar sa iti deschizi sufletul in fata cuiva. Varsator Doresti sa scapi de "atentiile" unei persoane care te plictiseste si te trezesti criticat de prieteni ori chiar de partenerul de cuplu. Pesti Oricat de sarguincios ai fi si oricat de staruitor, nu ai cum sa te descurci de aceasta data de unul singur.

acum 66 luni (23 Jan 2016)

Berbecii au relatii tensionate cu familia

Relatiile familiale sunt exceptionale si este posibil ca si cele cu persoana iubita sa se schimbe in bine, dar numai daca respecti sfaturile unui amic cu mai multa experienta. Seara, "birocratia" te streseaza si este posibil sa uiti de unele intalniri!

Taur

Ca de obicei nu te lasi influentat de nimeni, iar cei care te cunosc suficient nici macar nu vor incerca asa ceva, insa iti vor sta alaturi cu incredere, orice ai decide. Dai dovada de si mai mult curaj decat pana acum si obtii tot ceea ce doresti.

Gemeni

Intuitia te ajuta sa intelegi toate demersurile unor rude mai varstnice ori ale unor prieteni mai putin binevoitori. Leul cere ajutor

Nu doresti ca astazi sa faci eforturi deosebite si le ceri ajutor unor membri ai familiei, care insa sunt foarte "ocupati" si te refuza fara sa iti dea explicatii credibile.

Fecioara

Primesti o "subventie" de la care iti luasesi gandul si pornesti o campanie de aprovizionare si pregatiri pentru un concediu neplanificat. Pentru moment, esti mai putin pesimist si speriat de saracie, dar inca nu stii cum vei face fata datoriilor.

Balanta

O vizita neanuntata iti da toate planurile peste cap, insa nu ai cum sa nu ramai amabil, deoarece in trecut musafirii te-au ajutat de multe ori.

Scorpion

Dinamismul tau si buna organizare te salveaza de la a face greseli puerile, mai ales ca esti pus pe drumuri, exact cand ar fi trebuit sa lucrezi mai cu spor. Sagetatorul este prea generos

Esti mult prea generos si imediat ce faci rost de bani, incepi sa-i imparti cu marinimie. Dupa-amiaza, reusesti sa recuperezi o parte din datorii si te mandresti cu spiritul tau de "intreprinzator".

Capricorn

Este randul prietenilor tai sa te sustina din toate punctele de vedere si sa iti asculte cu atentie confidentele, mai ales ca se intampla foarte rar sa it... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro