Horoscop zilnic, 23 aprilie 2015: Leii sunt orbiti de gelozie

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2015: Leii sunt orbiti de gelozie

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2015: Berbecii vor sa schimbe locul de munca Nu va mai ganditi la parasirea locului de munca, deoarece aveti impresia ca si aici va e bine (vor exista prieteni care vor insista sa reveniti cu picioarele pe pamant). Sagetator Discutiile de la locul de munca se axeaza pe lipsa de cooperare a celor nou veniti.

acum 91 luni (23 Apr 2015)

Horoscop zilnic, 23 aprilie 2015: Berbecii vor sa schimbe locul de munca

Nu va mai ganditi la parasirea locului de munca, deoarece aveti impresia ca si aici va e bine (vor exista prieteni care vor insista sa reveniti cu picioarele pe pamant).

Taur

Numai astazi apar posibilitati de asociere la care nu ar trebui sa renuntati cu usurinta. Sunteti insa foarte ocupati cu elaborarea unor liste de cheltuieli. Primiti vesti atat de bune de la "colegii" dv., incat de abia asteptati sa ajungeti acasa sa le impartasiti celor dragi.

Gemeni

Veti actiona cu discretie, in parte din cauza nesigurantei sentimentelor pe care le simtiti, in parte din pricina timiditatii neasteptate prin care va manifestati reactiile. Amanati o intalnire ce ar fi putut sa va deschida noi sanse profesionale, insa sunteti satul de promisiuni.

Rac

Se vor derula ore pline de resentimente manifestate tocmai fata de prieteni. Sunteti dezamagiti de informatiile pe care le primiti de la rudele apropiate. Horoscop zilnic, 23 aprilie 2015: Leii sunt orbiti de gelozie

Gelozia va orbeste si deveniti nedrepti. Impiedicati sa iesiti in lume de programul incarcat, aveti o fantezie cam bolnavicioasa.

Fecioara

Biologic, veti depasi colicile biliare care vor insoti toate starile afective dificile. Trebuie sa va temperati nerabdarea si sa nu dati telefoane repetate pentru a afla rezultatele unor interventii.

Balanta

S-ar putea sa apara o mai mare nevoie de echilibru, mai ales dupa ce persoana iubita va reproseaza comportamentul amabil manifestat fata de cunostintele comune.

Scorpion

Profesional obtineti aprecierile cu care sunteti obisnuiti, dar sentimental nu sunteti deloc satisfacuti de reactiile partenerului.

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro