Horoscop zilnic, 22 mai 2015: Taurii au parte de o scurta relaxare

Horoscop zilnic, 22 mai 2015: Taurii au parte de o scurta relaxare

Horoscop zilnic, 22 mai 2015: Berbecul primeste promisiuni nefundamentate Primesti nenumarate informatii noi dimineata si ti se fac din nou promisiuni nefundamentate. Gemeni Nu ai incredere in cei ce te iubesc si mai bine zis in cei ce iti fac declaratii de iubire tot timpul. Seara, vei fi atat de obosit, incat nu vei mai avea timp si pentru partenerul de cuplu ori pentru problemele de familie.

acum 85 luni (22 May 2015)

Horoscop zilnic, 22 mai 2015: Berbecul primeste promisiuni nefundamentate

Primesti nenumarate informatii noi dimineata si ti se fac din nou promisiuni nefundamentate. Ofertele exagerate nu sunt intotdeauna de preferat, mai ales ca nu iti lipseste deocamdata nimic din ceea ce iti doresti.

Taur

Dupa o perioada foarte tensionata, meriti o mica vacanta (ce ti se ofera "pe tava", fara niciun fel de obligatii). Speri sa ai parte de relaxare, mai ales daca se decide sa vina si persoana iubita.

Gemeni

Nu ai incredere in cei ce te iubesc si mai bine zis in cei ce iti fac declaratii de iubire tot timpul. Din pacate, de aceasta data chiar te inseli si pierzi dupa-amiaza un sprijin care ar fi fost foarte folositor in viitor, pentru tine in mod special. Sanctionezi intreaga zi incercarile de a fi condus de cei din familie si vei fi seara mai mult decat multumit. Horoscop zilnic, 22 mai 2015: Leul are parte de sfaturi dubioase

Primesti sfaturi dubioase dimineata si participi la discutii deosebit de critice despre prietenii tai. Te miri cand cei din anturaj nu iti mai fac confidente ca pana acum, dar uiti ca i-ai dezamagit prin critici destul de pertinente, dar foarte acide.

Fecioara

Stresul va fi pentru tine o stare din ce in ce mai normala. Exista posibilitatea de a ti se inscena situatii din care sa iesi iritat si tracasat de multiple incurcaturi ilegale.

Balanta

Este necesar sa fii prudent si sa nu mai dai frau liber dorintelor, mai ales daca situatia afecteaza si alte persoane din anturaj. Seara, vei fi atat de obosit, incat nu vei mai avea timp si pentru partenerul de cuplu ori pentru problemele de familie. Horoscop zilnic, 22 mai 2015: Scorpionul are o zi stresanta

Intreaga zi este destul de stresanta pentru toti nativii care detin functii importa... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro