Horoscop zilnic, 22 august. Racii au neintelegeri financiare cu rudele

Horoscop zilnic, 22 august. Racii au neintelegeri financiare cu rudele

Fecioara Nu duci lipsa de idei financiare foarte inspirate si nici de rude inventive. Scorpion Renunti la cheltuielile exagerate, asumandu-ti riscul de a te certa cu rudele apropiate, cu familia sau cu amicii. Varsator Nu te poti plange de nivelul la care esti tratat, iar la inceputul week-end-ului mai primesti si o prima.

acum 105 luni (22 Aug 2015)

Berbecul are sperante secrete

Ti se ofera sansa unei ocupatii casnice pasagere, dar salvatoare. Seara, nu apar niciun fel de "incasari", dar ai foarte multe sperante pe care preferi sa le pastrezi secrete.

Taur

Pagubele pot aparea probabil din cauza autoturismului personal, ce trebuie "imbunatatit". Ai sanse sa traiesti iubiri impulsive, pasiuni gen "coup de foudre", cu conditia sa nu te incui in casa.

Gemeni

Tocmai cand credeai ca ai terminat cu achitarea facturilor, apare o incurcatura in cazul unor plati curente. Dupa-amiaza, esti amanat chiar de cei cu care ai colaborat amical. Esti agresat verbal de un nativ tanar, dar nici tu nu te vei lasa mai prejos.

Rac

Renunti prea usor la un contract foarte bun, bazandu-te in parte pe ajutorul traditional al familiei. Cei din anturaj nu vor incerca sa te linisteasca, deoarece se vor amuza. Leul ramane fara bani

E necesar sa ajuti pe cineva infirm si ramai fara bani platind medicamente scumpe sau spitalizari costisitoare. Ai incredere in promisiunile unor persoane din anturaj, care nu vor decat sa te incurce.

Fecioara

Nu duci lipsa de idei financiare foarte inspirate si nici de rude inventive.

Balanta

Continui sa primesti cadouri, doar ca astepti in zadar obiectele pe care ti le doresti cu adevarat.

Scorpion

Renunti la cheltuielile exagerate, asumandu-ti riscul de a te certa cu rudele apropiate, cu familia sau cu amicii. Sagetatorul cheltuieste mult

Va incepe un fel de cavalcada a cheltuielilor care te vor devaliza rapid. Te bagi in treburi care nu te privesc si tot tu esti cel care se considera ofensat atunci cand esti criticat.

Capricorn

Ai primit bani si pana acum sau macar au fost sanse pentru incasari viitoare. Esti insa pus iar in incurcatura de datoriile neachitate de familie! Seara, surprizele financiare se tin lant, dar vei fi as... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro