Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Balantele profita de circumstante favorabile

Horoscop zilnic, 22 aprilie 2016. Balantele profita de circumstante favorabile

Ti se ofera pe tava oportunitatea de a castiga de partea ta un partener deosebit de prosper, la care insa vei renunta curand, acesta fiind prea ocupat de propriile afaceri. Balantele profita de circumstante favorabile Profiti cu nonsalanta de circumstantele favorabile de dimineata, cu toate ca nu sunt pregatite special pentru tine. Nu ai fost obisnuit cu o astfel de atitudine, dar s-a instalat se pare o stare de "urgenta" de natura sentimentala.

acum 46 luni (22 Apr 2016)

Orice decizii ai lua astazi sunt lipsite de importanta, deoarece depinzi de alte persoane din anturajul intim.

Taur Treci prin stari emotionale evidente si deosebit de violente, la cote maxime, intreaga zi. Dupa-amiaza, ai motive sa crezi ca esti inselat, dar nu este bine sa iei atitudine pana cand nu ai dovezi de necontestat ori cel putin doi martori de incredere.

Gemeni Ocolesti cu mare grija conflictele de familie si pastrezi o atitudine calma si in cele mai stresante momente ale amiezii. Ti se comunica seara ca este necesar sa faci economii stricte, pentru ca foarte curand va trebui sa achiti toate datoriile odata.

Rac Pari afectat de evenimentele cotidiene, dar, in realitate, rasufli usurat. Ti se ofera pe tava oportunitatea de a castiga de partea ta un partener deosebit de prosper, la care insa vei renunta curand, acesta fiind prea ocupat de propriile afaceri. Ii critici pe toti, cu toate ca stii ca nu ai dreptate, ba chiar te certi seara, fara a avea vreun motiv serios, cu prietenii cei mai buni.

Fecioara Reusesti foarte greu sa ierti acele rude care au incercat sa te insele (si chiar au reusit saptamana trecuta). Balantele profita de circumstante favorabile

Profiti cu nonsalanta de circumstantele favorabile de dimineata, cu toate ca nu sunt pregatite special pentru tine. Dupa-amiaza, cei dragi iti fac reprosuri neintemeiate si pleaca fara un cuvant de impacare.

Sagetator Ai dificultati sa te intelegi cu ceilalti membri ai familiei care au tendinta sa iti pretinda toata atentia si toti banii acumulati. Nu ai fost obisnuit cu o astfel de atitudine, dar s-a instalat se pare o stare de "urgenta" de natura sentimentala.

Capricorn Cele mai placute momente le petreci in compania partenerilor care recunosc ca nu se mai pot descurca fara ajutorul tau. De la pranz, vei avea o companie mai putin placuta, fiind foarte barfitoare, cicalitoare si prea pretentioasa. Varsatorii au probleme f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro