Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2016: Balantele viseaza la o marire de salariu

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2016: Balantele viseaza la o marire de salariu

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2016: Berbecul este foarte pesimist Va lasati prada angoasei, desi nu ati putea sa va motivati starea. Fecioara Vreti, nu vreti, va trebui sa va adaptati la conditii de lucru mai putin placute, ba chiar de-a dreptul tensionate. Varsator Incercati sa ignorati neimplinirile ce va tot "bantuie", dar nemultumirile ies la iveala imediat ce un amic va intreaba cum va simtiti.

acum 47 luni (21 Jan 2016)

Horoscop zilnic, 21 ianuarie 2016: Berbecul este foarte pesimist

Va lasati prada angoasei, desi nu ati putea sa va motivati starea. Va derutati amicii si adversarii, care va vor ocoli, daca veti continua sa va manifestati pesimismul.

Taur

Mai tenace si mai exuberanti decat pana acum, sunteti laudati de sefi si colaboratori deopotriva. Exista pericolul sa va lasati prada unor sentimente mai putin placute pentru partenerul de cuplu.

Gemeni

Nemultumirile marunte va streseaza exagerat, cu toate ca aveti noroc din plin, iar surprizele placute oferite de prieteni nu sunt putine. Vi se acorda o prima ori o marire de salariu si sunteti rugat sa pastrati totul secret. Decideti sa va sacrificati de buna voie timpul liber pentru a consolida bunastarea familiei. Primiti noi oferte de munca si sunteti tentat sa mergeti la un interviu unde chiar vi se promite marea cu sarea. Nu explicati nimanui de ce ati luat alte hotarari, de ce doriti sa schimbati din temelii tot ce ati "construit" cu greu pana acum. Sunteti plictisit si va simtiti blocat de activitatile care nu va fac placere pentru ca nu sunt rentabile.

Fecioara

Vreti, nu vreti, va trebui sa va adaptati la conditii de lucru mai putin placute, ba chiar de-a dreptul tensionate. Preferati sa va pastrati parerile pentru dv., nu atat din modestie, cat din simt de prevedere. Este de preferat sa va pastrati increderea in calitatile si energia dv.

Scorpion

Apar evenimente iesite din comun, dar destul de placute. Va lasati prada sentimentelor de moment si doriti sa sistati o activitate din cauza colegilor. Nu trebuie sa faceti decat eforturi minime pentru a obtine ce doriti, insa v-ati obisnuit sa actionati fara niciun fel de ajutor.

Capricorn

Reevaluarile va vor ajuta sa abandonati activitatile lipsite de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro