Horoscop zilnic, 20 mai 2016. Capricornii nu au incredere in rude

Horoscop zilnic, 20 mai 2016. Capricornii nu au incredere in rude

Ai atat de multe propuneri de colaborare, incat ofertele de azi nici nu le mai iei in considerare. Capricornii nu au incredere in rude Manifestezi neincredere in rude, rupi legatura cu traditiile, traiesti unele insatisfactii pentru pierderi de bunuri si totusi esti optimist pentru ca te simti iubit din nou. Varsator Certurile cu partenerul de cuplu te obosesc si te determina sa iei o atitudine prea dura.

acum 72 luni (20 May 2016)

Berbecii nu mai suporta rutina

Desi esti o persoana rationala, vei incerca sa te razbuni pe cei ce doresc sa iti incurce planurile. Dupa-amiaza, ti se ofera o recompensa si uiti pentru moment de toate conflictele.

Taur

Ai ocazia de a te intalni cu prietenii tai cei mai buni, dar iti dai peste cap programul prestabilit. Seara, obtii avantajele la care visezi de mult timp si descoperi ca situatia nu te incanta mai deloc.

Gemeni

De aproape o luna, situatiile se repeta si trebuie sa faci schimbari. Ai atat de multe propuneri de colaborare, incat ofertele de azi nici nu le mai iei in considerare. Faci din nou greseala de a nu le compara pentru a o alege pe cea mai convenabila. Te lasi cucerit, chiar sedus, de o persoana din anturaj, pe care pana acum nici nu o bagai in seama. Leii simt ca viata li se complica

Esti propus pentru o deplasare care te incanta si care crezi ca iti ofera "linistea" pe care o doreai. De abia de acum va incepe insa cu adevarat sa apara suprasolicitarea.

Fecioara

Esti fericit pentru ca ai impresia ca in sfarsit cineva te doreste cu adevarat. Cei din anturaj te admira pentru rapiditatea cu care gasesti solutii pentru orice problema, dar si pentru spontaneitatea replicilor tale (ca de obicei, cu putin sarcasm).

Balanta

Iti faci curaj si ii soliciti sefului direct sa te ajute si sa renunte la anumite proiecte fara viitor. In cazul in care te refuza, nu renunta, ci gaseste o alta maniera de abordare!

Scorpion

Senzualitatea ta o ia razna si nu este exclus sa faci multe greseli pe care ulterior le vei regreta. Esti foarte intuitiv si mai capabil de a-i intelege pe cei din jur. Adopti cu tenacitate un regim de viata "sportiv", sperand ca vei recapata aspectul tineresc de alta data. Capricornii nu au incredere in rude

Manifestezi neincredere in rude, rupi legatura cu traditiile, traiesti unele insatisfactii pentr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro